Назва, надана на честь покійного предків називається некронім.

Пам'яті померлого

Якщо ваші батьки відповідно до сучасної моди не дали вам ім'я Росії або Тегілу, то, можливо, ви назвали коханим. Нерідко назва - пам'ять загиблих людей: вони мертві, але ім'я життя. Ось чому такі імена мають спільне ім'я в середземноморському стилі - necronym.

Слово походить від грецького некросу, або мертвого, і атома, значення назви. Багато культур мають різні думки про те, як лікувати імена загиблих, наприклад, в деяких культурах реальні імена загиблих ніколи не виражені. замість того, що мертві промовилися від алегорії.

У інших культурах імена загиблих родичів надається дітям. Іноді не тільки імена, але і речі успадкуються.

Використання некронімів часто плутає істориків. Різні свідоцтва про народження можуть мати таку ж назву, і через страшні записи минулого, дуже важко відрізнити довгострокові люди з однаковими іменами з одного боку.

Р

Кращий приклад – Шигеті Ізумі: він, очевидно, народився в 1865 році і загинув в 1986 році, і Книга рекордів Гуіннеса записана як найстаріша людина в світі. Однак, можливо, що не одна людина, але дві: Ізумі може народжуватися в 1880 році і був названий після свого старшого брата, який загинув час, він народився.

Веб-камера