Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Китайська жінка одягає весільні сукні на 10 років як знак її щастя

Жіноча щастя

Китайська жінка Xian Yangweng дуже рада зустріти свою справжню любов, що вона зносила весільну сукню в день за останні десять років. Чи знаєте ви? Не на всіх: ви повинні зрозуміти, що вона пройшла. Тепер вона 47 років, і в 18, Xian був викрадений, взявся з рідного міста і продається до старого чоловіка. Вона повинна змащувати його і жити в недбалості протягом 15 років, але потім вона нарешті отримала відвагу відпустити.

Народилася в місті Джимо, місто в провінції Шаньдун Китаю, і приймала в місто Ліній, де вона була рабом, що працює в полях. Коли вона втекла, вона закінчилася в с. Ліуань, де вона допомогла місцевій жінці. Вона врятувала Xian двічі, не тільки укриття її, але й запроваджує брата Чжу Женлан, який одружився в 2004 році. Це зробило її так щасливим, що вона вирішила носити нічого, але весільні сукні.

200790

Спочатку вона мала лише одну сукню, яка вона носила. З кожним сезоном до кожного сезону з'явився Xian пізніше. Вона говорить, що перед її шлюбом вона знає тільки образи і насильство - нічого більше від чоловіків. А потім я зустрів Джоо, який лікував її дуже по-різному. Вона не могла вірити, коли він запропонував їй.

Місцеві жителі знаходять Xian дивний, особливо коли мова йде про роботу в пишній білій сукні. Вони навіть покочені прізвиком для неї - "Сестра Весільна сукня". Однак думка місцевих Xian не піклується: весільні сукні є важливою частиною її життя, і вона продовжить носити їх. Чоловік не піклується про те, що він знає, наскільки щасливий він зробив свою дружину.

Ось тільки одна справа неправильна: Я не можу законно одружитися, тому що вона зрозуміло не має ніяких документів про її попередній шлюб. Однак місцева поліцейська станція з огляду на виключення, щоб зробити шлюб офіційною. Це сучасна казка.

р.

Веб-камера