Генеральний директор одного з найбільших авіакомпаній світу отримує роботу на автобусі

Не режисер, але мрія

Haruka Nishimatsu є генеральним директором японських авіаліній. Він вважає, що це не важливо, скільки грошей він робить для старшого керівника – працівники повинні знати, що він так само подобається.

«Якщо лідерство далеко, люди просто чекають замовлень. Я хочу, щоб я подумав себе, говорить Харука. Він працює в десятому найбільших авіакомпаніях світу, але його щорічна заробітна плата всього $90,000. У порівнянні з доходами колег, це дуже мало. Це насправді менше, ніж пілоти роблять.

Харука не пов'язана. Коли його авіакомпанія потрапила до економічної кризи, він повинен був вирізати зарплату працівника. Але Харука зрізала свою зарплату, і знизила свої корпоративні переваги. Скільки інших лідерів готові зробити це?

Haruka отримує роботу на автобусі. Його офіс є досить дивним: насправді це просто столик поруч з письмовими стільцями співробітників у великій загальній кімнаті. Під час обіду він поповнюється обідом і з'їжджаючим персоналом в одній їдальні.

Веб-камера

Категории

Смотрите также

Новое и интересное