У Китаї на День Матері запрошують чоловіків, щоб вони відчували біль від народження.

Генетичний експеримент

На День матері на півдні китайської провінції Цзянксі, 20 чоловіків добровільно пройшли пологові болі. Вони були підключені до спеціальної машини, яка імітувала біль за допомогою електрошоку. Чоловіки не змогли витримати навіть 30 секунд.

Було десять рівнів болю, з шкалою 50 до 500. Волонтери були електричними в животі, і протягом декількох секунд вони знялися в боці, після чого з'являються, щоб зупинити експеримент.

Один з волонтерів, 31-річний британський співак Ian Inglis, живе та працює в Китаї. Він просить зупинитися, як тільки біль була встановлена до 100. "Це був неймовірний - Я не можу стояти його на всіх." Тепер я розумію, чому моя дружина кричить навіть під болем.

Тільки одна людина, названа Zhou Nan, здатна витримати біль до 500 знаків. Він сказав: "Я батько трилеток." Я хотів знати, що моя дружина досвідчена, коли вона породила. Він був страшним, і після цього, я глибоко захоплюю всіх мам. й

Однак експеримент не дуже реалістичний - чоловіки можуть зупинити його в будь-який час. Мама не може зупинити народження.

Веб-камера