Намагатися знайти свою половинку, 34-річний Серб відправив 5000 повідомлень дівчатам - і отримав всього 15 відповідей

фраза: рѕсѓс‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚рμс‚р°с‚рμс‚р°с‚рμс‚сђсѓс‚рμс‚сѓс‚сѓс‚рμс‚рμс‚сѓс‚сѓс‚с‚рμс‚сѓс‚сѓс‚с‚с...

На сьогоднішній день багато людей намагаються знайти свою любов через соціальні мережі і різні сайти знайомств, однак, як досвід одного користувача Facebook показує, не кожен керується швидко знайти своє щастя, «як» фотографії і запрошення незнайомців до флірту.

Відчайдушний для серйозних відносин, 34-річний Predrag Jovanovic з Сербії відправив повідомлення, що пропонують руку і серце більш ніж 5,000 жінок, але жоден з них не оцінив. «Я тільки отримав 15 відповідей і всі були негативними, - Явановицький зв'язок, додаючи, «навіть всіх, інші просто ігнорували мене. й

Незважаючи на це, Serb не втратив надії знайти свій ідеальний онлайн, віривши, що він не має іншого вибору: в його невеликому селищі біля Белграда, більшість представниць прекрасної статі вже одружені або досягли дуже старого віку, тому найкращий спосіб зустрітися, на його думку, є спілкування на Facebook. Крім того, як людина визнає, в реальному житті важко для нього спілкуватися з жінками через сором'язливу природу, так що він повинен лякати онлайн.

р.

Критерії вибору потенційних любителів Predrag не можна назвати занадто жорстким: місце проживання і вік адресатів не має значення йому - Serb просто відправляє повідомлення в випадковому порядку, сподіваючись, що один день «так само» буде відповідати. Що обмежити себе, коли Facebook надає доступ до сотні тисяч жінок?

«Я знаю, що я ризикую, що я називався найнадійніших романтичних втрат в історії, але це варто». За словами нещасливого користувача, він дійсно хоче любити жінку і все, що він хоче, щоб дати шанс.

Веб-камера