48-Year-Стара китайська людина працює як 'Battle Boy' - Anyone може Хіт Хім за гроші

Також бізнес

Чинники Китаю іноді приймають на будь-яку роботу - в країні є чітке перенадання робітників, але вибір 48-річного Se Shuiping дивний навіть за стандартами масового безробіття. Попередньо займався установкою вентиляційних систем, що відштовхують тепер блендери через вулиці та бари рідного міста Ухань (Губейська область), пропонуючи всім наполягати три удари по справі – звичайно, не безкоштовно.

Китайська запевняє, що така незвичайна робота набагато краще, ніж попередній, а також приносить хороший дохід - близько $ 3,5 тис. на місяць. Кожна сесія нападу триває в середньому за 20 хвилин і майже завжди збирає велику кількість глядачів, серед громадян Китаянки навіть отримали прізвисько «ман-паперовий груш», але такий сумнівний полум'я підходить йому. Схоже себе стверджує, що його справа є великою перевагою для людей: «Якщо ваша дружина або бос тебе сердитися, не сердитися з ними, то краще прями свою гніву на мене». Разом ми зробимо все більш гармонійним, каже чоловік.

У 2004 році розпочалася кар’єра Шупира як «похилого хлопчика», коли запрошувалась китайська людина для участі в акції великого супермаркету, під час якого учасники зламали винні пляшки навколо голови. Подумав про зміну його поля діяльності. Спочатку чоловік влаштував такі виступи виключно заради задоволення, але потім зрозумів, що окупація може принести хороші гроші.

З дружиною та дочкою Шуйпинга неодноразово спробували випустити чоловіка, щоб відмовитися від такого травматичного способу заробітку, але Xie міцно стоїть на власній власній: «У мене є велика робота, мені подобається і крім неї досить вигідно». Я повинен сказати, що не кожен зможе зробити щось, як це: за словами китайського себе, за роки важкої фізичної праці і практикуючи мистецтво Цигуна, він так зміцнив м'язи преса, що він може дійсно пропустити десятки сильних ударів без шкоди для здоров'я і благополуччя.

Наступного року Se Shuiping має намір взяти відпустку і подорожувати в США: Я сниться йти до Сіетла, щоб відвідати могилу Брюса Лі. Він мій ідол, сказав чоловіка.

р.

Веб-камера