Найголовніші поради Успішні люди хочуть на 22

Молодь - це час помилок, але не ті, які ви думаєте. Подумайте себе 22. На початку своєї професійної поїздки ви маєте право на вищу освіту. Як ви хочете впливати на себе в часі, які рішення пропонують і які поради? – це питання, запитане Linked У деяких найуспішніших людей нашого часу. Результати опитування, проведеного Businessinsider.com, були досить несподіваними.

1,1 км «Вартість вибуху, але досягти мети». – Річард Брансон, засновник Virgin Group

«Що я хотів би дізнатися 22, як Sir Tim Berners-Lee запровадив інтернет, то я був першим, щоб побудувати LinkedIn, не кажучи вже про Google, Twitter та Facebook! й

"Це буде цікаво знати, що Steve Jobs збирається звільнити iPod і музична промисловість збирається перетворювати інтернет - я продаю мій CD і запис ланцюга довгий час і залишив музичний бізнес. й

2,2 км «Не витрачає час просто на роботу» – Аріанна Хуффінгтон, засновник Huffington Post

Під час екскурсії за підтримки своєї нової книги, три, Аріана Хуффінгтона попросила те ж саме питання багато разів, що йшло щось схоже: Яку пораду ви подаруєте молодим людям, які хочуть досягти успіху, але просто почуєте свій шлях до вершини кар'єрних сходів? Чи потрібно спати менше і працювати більше? Встановити декілька цілей швидкісний ліфт для успіху? й

Це те, що один з найуспішніших жінок нашого часу консультує з надихаючими кар’єрами: Це принципово неправильно. За занадто довго ми проживали в колективному глузді, що тільки вигорнувши на роботі, ми можемо досягти успіху, Аріана сказав.

Згідно з Гюффінгтоном, якщо вона може дати поради сама, 22-річний буде:

Аріанна, ваша продуктивність буде набагато краще, якщо ви не змогли працювати ефективно, але і швидко переключайтеся на відпочинок, відновити і розслабитися.

3. У «Ви не можете зробити життя простіше, але ви можете зробити це краще». – Слив Кравець, власник 85broads.com

Слі Кравцек, який раніше є топ-менеджером банку Америки і тепер власник соціальної мережі для успішних жінок 85broads.com, сни, що в її юності вона буде знати її сильні сторони і слабкі сторони, а також так, щоб вона могла негайно знати, що вона була прагнула.

Успішно сказати себе, 22 років:

«Ви збираєтеся в будь-який час, ви будете вирішувати, що ви хочете зробити, але майже всі великі компанії Wall Street збираються ввімкнути, і ви збираєтеся закінчити хороший варіант». Це буде багато веселощів — ви повинні приниження себе і слухати відторгнення щодня, і ви будете мати, щоб отримати товсту шкіру, щоб отримати через неї. І звичайно, це займе багато роботи. й

4. У «Підтримувати мудрість невизначеності» – глибокий шаппо, голова хорового центру для благополуччя

«На початку моєї медичної кар’єри я мав впевненість — я знаю, де я працюю, і що я повинен робити», – розповідає Діпак Чопра, але я не мав уявлення про те, що життя невизначеність і сумніви може зробити до людини.

Глибоко зауважив, що він думав стабільність і впевненість у житті.

«Якщо я знав, що я знаю зараз, що є велика мудрість в невизначеності, вона відкриває двері невідомому, і тільки якщо я не знаю, що чекає вас, ви можете поліпшити себе. й

5. Умань «Мої не роблять тебе, ти, хто заробляє гроші» – Сузе Орман, письменник, телеведучий, фінансовий аналітик

Коли ви перебуваєте у вашому 20-му і ви просто починаєте, ви завжди думаєте про те, що ви будете робити і як ви будете жити, коли ви робите мільйони, і це дає вам гроші. Виконайте, що це не про те, скільки ви заробите, але як ви керуєте своїми грошима і життям. й

У своїй молоді Сеус працював посудомийною машиною і офіціанткою для скромного, якщо не смішно, гроші, але потім все змінилося: «Я розвивав власну фінансову стратегію і використовуючи її, почав заробляти більше в місяць, ніж до року», – згадує Орман і додає, «Проблема полягає в тому, що чим більше я заробив, тим більше я хотів показати його кожному». Я витратив гроші, щоб підвищити свою самооцінку, але це не працює. й

6. Жнівень «Замовити, що найкраща робота не може бути для вас». – Клара Шеа, засновник Hearsay Social

За словами Клара, вона не має причин скаржитися на свій кар'єрний шлях, але є кілька речей, які вона хоче знати на початку: спочатку не вибирайте роботу тільки через його попит, а по-друге, не фокусуючись на заробітній платі.

«Найбільш поширена помилка на початку кар’єри полягає в тому, щоб загиближувати потерпілих можливостей і кар’єрного просування, набути завищеної самооцінки і приглушення до спокуси заробити не занадто багато грошей, але швидкі гроші. й

Її рецепт успіху є обережністю і защіткою:

«Заради вашого майбутнього, краще орієнтуватися на довгострокову перспективу і не приймати рішення про висипання. й

7. Про нас «Починайте працювати над вашим зображенням якомога раніше» – Craig Newmark, розробник craigslist.org

«Народи роблять швидке враження від вас, і це буде дуже важко змінити, що це те, що маркетологи називають брендом продукта», – розповідає Крайг Ньюмарк.

Його порада до 22-річного себе:

«Ви несете повну відповідальність за брендинг від старту, і скоро ви починаєте працювати над ним, краще». За словами Ньюмарка, його бренд був спочатку не найперспективніший: «Ми часто сприймаємо як ексцентрика, але з часом це враження можна змінити, особливо якщо у вас є почуття гумору. й

8. У «Знайди, що ви добре на» – Рахель Зої, письменник, стиліст, дизайнер

«Коли ви на початку своєї кар’єри, все виглядає захоплюючим і трохи страшним», – коментує Рахель.

«Я дуже вдячний моїм батькам, щоб допомогти мені навігувати невідомого світу моди. Якщо я можу повернутися назад, я б сказав собі, що я говорю всім, хто тільки підійшов перші гонги кар'єрних сходів: Не дивитися на годинник, знати ваші слабкості і сильні сторони, допитувати, бути над емоціями і спробувати довести себе в інтерв'ю.

9. Навігація «Дізнайомитись, як інші живуть» – Джим Кім, фізик, президент Світового банку,

Коли Кім був 22, він не був дуже щасливим з життям - свіжа людина в Гарвардській медичній школі мав вчитися анатомію всю нічну довгу і він вважається кинути ліки.

«Я хотів би знати, як підготуватися до своєї майбутньої кар’єри, і тепер у мене є два поради для себе: спочатку, дізнатися, як люди з різних соціальних фонів жити і спробувати зрозуміти їх світ, а другий, скористатися медитаціями та іншими духовними практиками, які заспокоюють вашу розум. й

10. «Робота не знає, якщо у вас є вихід або ні, але ваші друзі будуть.» – Наомі Сімсон, колишній співробітник Apple, CEO RedBalloon

Наомі Сімсон хотів би побажати себе у віці 22, щоб мати більш задоволення, дихати глибше, практикувати сиру їжу і робити йога: Я працював дуже важко. Вона була зосереджена, зосереджена і дисциплінована, але рідко знайшов час для самовираження і творчості. й

Я консультую себе, щоб піклуватися про своїх друзів, щоб викликати їх частіше, щоб витрачати час разом, поділитися досвідом і досвідом. Facebook не навчить вас спілкуватися з друзями.

11. «Як дізнатися якомога простіше». Крістофер Елліот, письменник, правозахисник, журналіст

З висоти свого досвіду, Крістофер Еліот хотів би порадувати молодого чоловіка, він колись був вирішення більш складних проблем, дізнатися більше, дізнатися, коли це час рухатися далі, бути гарним підлеглим до тих пір, поки він навчився бути гарним лідером, витрачати більше часу з близькими, вчитися танцювати і читати більше поезії. Крім того, Елліот хотів би передати важливе повідомлення до свого 22-річного себе:

«Не хвилюйтеся, що ви збираєтесь. Без волосся, це буде ще краще. й

12. «Читати чотири дороги» – Лаура Сісір, генеральний директор Ланцюжок Insights

"О, якщо тільки я можу повернутися," зв'язки Laura Sisir, "Коли я був 22, я отримав другу ступінь - ідеальну ідеаліста, повну атмосферу і очікування."

"Я 60 тепер, і якщо я мав шанс повернутися 40 років, я читаю Чотири дороги, які є реальним відкриттям і скарбом мудрості". Повідомляємо про практики індійських шманів, медитації, розуміння глибокого значення Все що є і деякі принципи, які дозволяють вирішувати важливі питання. 22 цієї інформації врятував мене багато часу і енергії. й

Веб-камера