Деякі казахські селяни можуть раптово закохатися на тиждень

Є не тільки сплячі красуні, але і мастурбує

У центральній частині Казахстану населення невеликого села Калахі, розташованого в центральній частині Казахстану, застряло дивне оточення - деякі його мешканців раптом падають, які можуть тривати на шість- сім днів. У березні 2013 року в березні 2013 року в травні поточного року в травні цього року було зафіксовано перші хвилі таких випадків - перша хвиля таких випадків, після чого було кілька більш інцидентів, а останні були зареєстровані в травні цього року - всього близько 60 осіб, які постраждали від явища.

Одне з перших дивних снів впало гасити місцеву молочну допомогу, 50-річної Мар'ї Фелок, але жертви синдрому «Уві сні краса» не тільки корінні жителі села, але й прибули сюди недавно – наприклад, 30-річної Олексій Гом, який приїхав відвідати його матері-в-право: «Уранці я хотів працювати, перетворився на ноутбук, але раптом хтось натискав кнопку і відключив мене». Я спалю близько 30 годин - нічого подібного це сталося мені до, але лікар, який обстежив мене не знайшов ніяких аномалії, - сказав Олексій.

При виникненні перших випадків лікарі запропонували, що несправність неякісного спирту, але так як виявилося, ніхто з перших шести скорочував день, перш ніж не пити спирту.

Фахівці, які випробували область, взяли близько 7 тис. зразків, включаючи рівень випромінювання, вміст великогабаритних металевих солей в грунті, наявність вірусів і багато іншого, але не змогли дізнатися причину спалахів.

Головний лікар районної лікарні м. Такіль Бабдращіт Алмамамабетов описує симптоми таємничого захворювання: «Історія завжди така ж – слабкість, затримані реакції, потім різкий занурення в сон. Коли хворі прокидаються, вони нічого не пам'ятають. За даними Алмамамабетова, в той час як вони не керуються визначенням природи цього стану, в медичних документах жертв вона проходить як токсична енцефалопатія, але поки це просто непідтримане припущення.

Тим не менш, вчені все ще мають варіанти про характер цього явища, тому Леонід Рихванов, професор кафедри геоекології та геохімії Томського Політехнічного університету, вважає, що сон викликаний не самим випромінюванням, але випаровуванням радона з уранової шахти. У цій історії зараз є більше питань, ніж відповіді, тому вчені ще повинні виявляти справжню причину.

Веб-камера