Як ім'я та прізвище впливають на долю людини

Що в Вашому імені? р.

Коли діти просять ім'я свого улюбленого листа, майже кожен вибирає той, з яким починається їх ім'я, і як він виходить, багато хто зберігає любов до літер своїх ініціалів і імен по всьому їхньому житті.

Вивчення ставлення людей до власної назви, психологи виявили, що практично всі жінки знаходять поєднання літер своїх ініціалів жіночої, і чоловіків у свою чергу вірять, що їхні ініціали можуть бути викликані маскуліном, навіть ті та інші ініціали однакові – психологи вважають, що цей цікавий ефект пояснюється тим, що ми, як правило, виявимо ім’я з власною особистістю.

Подальші дослідження показали, що багато людей в цій залежності, щоб імена йдуть на екстремальні дії – переїхати до міст з певними назвами, отримати роботу в компаніях, імена яких співзвучні з власними і навіть вибрати життєвий партнер на основі його імені. На думку вчених, таке шановане ставлення людей до власних імен вказує на наркозизм, завищену самооцінку і самопізнання.

З іншого боку, багато дослідників не погоджуються, що люди живуть в містах, імена яких схожі на їхні імена або прізвища виключно з наркозії – в більшості випадків це просто збіг, тому що обидва прізвища і імена населених пунктів часто використовують слова з мови, спказані мешканцями цієї області, щоб формування власних імен відбувається за такою ж фонетичної моделі. В інших словах, ймовірно, багато більше Іванов в Іваново, ніж Андерсони або Тейлори, наприклад, просто тому що населення належить певній групі мови.

Для багатьох шлюбів, в яких наречена і наречена мають однакові прізвища, це також можна пояснити досить просто - деякі вважають за краще взяти ім'я коханої (або коханої) перед весільною церемонією. Таким чином, деякі люди мають слабкість для власних імен, але лише кілька готових до керівництва їхніми іменами при виборі міста для проживання, місця роботи та ще більше – дружини.

Веб-камера