Найпопулярніші корейські ферментовані риби Smells подібно a публічний туалет

І смаки не краще

Виготовлені продукти славляться своїм «вибагливим» запахом і смаком, але страва Південнокорейської Гонконгу повинна бути лише гіршою з них. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Що робить Hongeo так погано? Добре, для початківців, це виготовлено з м'яса променя, але промені не мають сечового міхура або нирок. Його травні відходи просто оозів через шкіру як сечова кислота.

Габаритний зображення

Корейські берігають багато свіжих променів, складених на вершині один одного. Потім почекайте, іноді протягом місяця, поки риба набуває особливого «фрагми», що нагадує запах туалету. Коли запах гірше, промені вже знімаються, нарізають на шматочки і подають сиру.

Коли м'якоть променя починає бродіння, сечова кислота перетворюється в аміаку. І якщо ви коли-небудь зустрінете з аміаку, ви знаєте, що його блювота не є чим ви хочете відчувати себе у роті. Запах не залишить вас протягом декількох годин після того, як ви смакували страву, залишаться на вашому одязі, шкірі і волоссі, і люди навколо вас будуть серйозні питання.

Але для досвідчених їдалень Hongeo, що промивають блискучі темно-рожеві шматочки риби - це справжній ласощ. «Сим людям починають тягати Гонконгу, як тільки вони пахнуть аміаку», - розповідає Shin Ji-woo, який працює в магазині морепродуктів в Мокпо. Я не хочу сказати вам, як сильний запах. Кожен вже знає.

Смак Гонео як поганий запах. Вкрай складно росити через пористий м'ясо і хрящі, і важко заковтнути. Joe McPherson, який пише для Корейського продовольчого блогу ZenKimchi, коментує:

«Це великий пучок в обличчі. Як і всі інші, перший раз я побачила. Навіть якщо ви берете найсильніші запахи у світі, вони не заблокують цього. й

Веб-камера