Елегантна технологія допоможе вирішити проблему пропущених дзвінків

Останній гаджет не схожий на гаджет Елегантна технологія допоможе вирішити проблему пропущених дзвінків

«Рінглі» - це 18-каратне золото-розрядне кільце, яке підключене до смартфону і може повідомити перевізника дзвінка або повідомлення.

Ідея полягає в тому, щоб включити технологію в жіночу фурнітуру, так що жінки можуть насолоджуватися моментом без пропуску на щось важливе - навіть коли вони не мають кишені або сумочка.

«Я пішов з моїм розчаруванням, що я пішов з мого телефону в мій гаманець і пропустив багато дзвінків і текстів», співзасновник Ringley Крістіна Меркандо розповіла Бізнес-середник. Виявляється, що багато людей мають однакову проблему.

3610Р. 4200Р.

Ringley пропонує вибір між чотирма різними золоченими камінням, які вібрують і світяться при активації. До речі, це анти-Google Glass.

Mercando і її колега Logan Munro, в розробці Ringley, захотілося включити всі технології — акселерометр, Bluetooth, акумулятор і індикатори — якомога простіше.

Коли ви з'єднуєте кільце до смартфона через додаток — доступний як для iOS, так і для Android — ви можете налаштувати метод сповіщення. Ввімкнення та вібрація регулюються, оскільки додатки, які ви хочете отримувати повідомлення від.

Ви можете навіть налаштувати повідомлення від певних людей – наприклад, якщо ви хочете Ringley, щоб запалити, коли хтось важливі дзвінки.

Все, що потрібно зарядити кільце, щоб покласти його назад в коробку.

Однак, виявилося, що створення «Рінглі» вимагає вивчення кількості технік, в тому числі кам'яного мистецтва, підбору матеріалів, позолота лиття. Ані Ван Харлінген направляючи їх в процесі.

«Рінглі» вже на продаж, попередньо замовляючи одну вартість кільця $ 145, але ціна зросте до 195 доларів при з'являються кільця в магазинах.

Веб-камера