Індійський Людина проходив на тлі світового миру на 25 років

З такою напруженістю він досягне Індійський Людина проходив на тлі світового миру на 25 років

За останні 25 років Манітан проходив назустріч в дивовижній спробі досягти миру. Починався в 1989 р. після серії бурхливих інцидентів у рідній Індії, подарував йому. Тепер він каже, що він так звик, щоб ходити, що він не зможе ходити прямо, навіть якщо він хоче.

Манітан живе в селищі Аграхарам, Таміль Наду, на гроші з продажу мобільних телефонів. З 14 червня 1989 р. він зламав різні записи для ходьба назад, всі його квести для світу. Одне з перших актів після прийняття своєї вовчини було скопіювати близько 500 км голий, весь шлях від села до Ченнаї.

Індійський Людина проходив на тлі світового миру на 25 років

«Торомізм зростає по всьому світу, є багато вибухів, молоді люди немовляться. Я збираюся до 25 років, щоб засуджувати інциденти, як це. Ми бажаємо миру. й

Звісно, Манітан не досягнув успіху - мало дійсно змінився завдяки своїй непарної ходьби. Але він не один, щоб відмовитися. Він не зупинився перед світом став мирним місцем для життя.

Я не маю причин зупинитися до тих пір, поки ми не маємо миру.

Ця людина дійсно ходить назад - в домашніх умовах, на вулицях і навіть при сході сходів або за допомогою громадського транспорту. Він практично досягав досконалості в мистецтві, що шукав з-за його плеча під час ходьби, дивно, що він не витримував травми в усі ці роки. Індійський говорить, що він не впливає на його нормальне повсякденне життя, і він повністю забули, як зіткнутися вперед.

“Для того, щоб нормально йти: мій мозок забуває, як це зробити. Я дуже звик до ходьбою, як це. й

Веб-камера