8 найхолодніших фото тварин з Національної географічної спільноти

У своєму останньому зверненні на тему: «Земля Божої любові» Національна географічна спільнота попросила читачів показати свою любов до істот, які діляться світом з нами.

«Ваш підхід може варіюватися від портретів окремих тварин, які взаємодіють з фізичними особами, щоб зображувати ваші спостереження тварин проти пейзажів, на вулицях, в парках, або навіть в зоопарках», - зазначив Робін Шварц, фотограф і куратор завдання. 23 червня відбулася місія. Нижче наведено 8 найцікавіших образів тварин, наданих читачами.

1. Слон

Я зустрілася з цим слоном під час зйомок програми про його реабілітацію в Асамі, Індії. Слон втратив свою матір в паводку. Я провів багато часу з ним і став дуже прикріплений до нього. Коли я нарешті готовий залишити, я перевернув лише один раз, щоб подивитися на будинок, він жив. Він стояв на задні ноги і подивився на мене через вікно. Висловлення очей вражається людиною вчасно, і я бачив в очах щось універсальне, універсальне, щось дуже виразне.

2,2 км Кіт і щур

Може бути, наш cat Sonic був занадто старий, або занадто lazy, щоб включити його основний інстинкт. Або ж, можливо, наш щур Rosie був занадто сліпий, або занадто наївний бути боїться. Або може... Чи є правила, коли мова йде про любов сім'ї.

3. У Що говорить лисиця?

Я великий фанат лисок, і коли я отримав шанс зберегти маленьку лисицю (другий, перший був чоловіком), я просто не можу протистояти йому. Вона близько 12 тижнів в цій картині. Тепер вона живе в будинку, і коли вона виростає, я перейде її до клітки зовні, де живе перша лисиця. Вона мала три брати, і вони, ймовірно, не відчувають себе добре, якщо вони живі. Я знаю, що більшість людей думаю прямо зараз є те, що він повинен жити в дикому. й

4. Перевезення котів

Фото і коментарі: Юань Фонтан "Кіба любить своїх домашніх тварин через вулиці Хіросіма".

5. Умань Ой, дер!

У безпосередній близькості від Кіото можна знайти село під назвою Нара. Всі парки і храми заповнюються дикими і безкоштовними реіндерами. Ви можете випити їх або годувати їх. Люди тут мають дивовижну повагу тварин і рослин. На цій фото ви побачите групу школярів, які відвідують один з головних храмів. Вони лікують, якби вони були своїх однокласників. й

6. Жнівень Сосна корова

Поява хворої коровини в траві значно турбує кожен фермер, і хоча фермер має більш 400 голів великої рогатої худоби, він дуже хвилюється, коли один з його тварин хворий. Тому що він знає всі вони, він підняв кожного з цих корів. Для комфорту своїх корів при лікуванні він сидить на них. й

7. Про нас Пляшка риби

Щоб побачити людей, які годують золоті риби в Азії, тим самим ми годуємо голубів в Європі, є загальним. Ідея полягає у створенні гармонійних форм шляхом викидання їжі на певних місцях у ставці. Або це просто для задоволення. Пляшка також популярна привабливість. й

8. У Кінський кінь

На приїзді на мисливську ложку Джонатана, в Національному парку Сехлабате, Лесото, наші коні почали відсвяткувати свій випуск з тягару. Чи не я використовував його вдень? Я взяв фото з Canon EF і ширококутним об'єктивом 22мм.

Веб-камера