Людина купує сотні квитків Трансформаторів, щоб показати ex-girlfriend, скільки він став

Загубив Його Від Любов

Хлопець, який закинувся дівчиною минулого тижня, непристойно купив сотні квитків на новий фільм «Трансформери» і розмістив свої фотографії в Інтернеті. Тепер, після того, як його дивний перемістив ударні ролики по Пекіну, він дає ці квитки безкоштовно всім, хто передає фото на соцмережах. Вимкнено це просто відчайдушний плой, щоб показати свою подругу, що він не був бідним.

Дівчинка в питаннях відварила наш хлопець, Ван, сім років тому. Він написав на мікроблогу Вейбо, що він залишив його, коли він не міг дозволити собі взяти її на кіно. Щоб додати сіль на рану, вона переїхала з рідного міста Нанжінг в Пекін.

Важко зашкодити перерву, Ван провів останні сім років роботи, щоб зробити свій Шанхайський бізнес успішним. І, нарешті, він зміг дозволити собі не одне, а сотні кіно квитки варто 250,000 юань ($ 40,000). Ванг стверджує, що ця сума становить лише половину щомісячного доходу. Він забронював всі місця на чотирьох з шести кінотеатрів IMAX у Пекіні для прем’єр-сесії трансформаторів: Вік вимирання останньої п'ятниці.

Для того, щоб показати свого екс-любителя, що вона була відсутня, а потім розмістила копії квитків онлайн. "Я просто хочу сказати, що ви можете зробити це рішення", - написав на Weibo. Він також написав, що він дасть квитки до будь-якого, хто поділився записи онлайн, щоб він міг досягти своєї Колишніх. Невідомо про це.

Звісно, не всі були щасливі з цим рухом. «Дякую вам, тепер я не можу отримати квиток на засiдання IMAX», - написав він. Яким було нещастя, що Ван вибрав лише Пекін, щоб здійснити свою громадську позицію.

Не було коментарів від Ванської екс-подруги. Не відомо, що вона отримала повідомлення або ні.

Веб-камера