індіанки Змішайте збережені 30,000 змії з королевими руками

Снікі були частиною мого життя з дитинства.

40-річний заповідник дикої природи Vava Suresh знає, як отримати разом з змії. Його життя девізу є «любом і захистом», навіть якщо це найбільш венозний слизькі істоти – він вже врятував більше 30 000 змій. Його унікальний талант і хобі заслужили його прізвисько «Змія», і люди по південному індійському державі Кералі закликають його, коли вони хочуть безпечно зміяти з дому.

Суреш бачить змії по-різному. Він каже, що це ніжні милі істоти, які потребують добрості та захисту від людей: «Зробки були частиною мого життя, оскільки я був малюком», – каже він.

1990Р. 2199Р.

Прийміть перший врятував життя змії, коли він був лише 12 років. Він був дитячим братом, який Суреш приховує в своєму домі і ретельно навчався його поведінці. Поступово він почав розуміти, як впоратися змії, щоб не завдати шкоди її або самому. Сьогодні, його рятувальний список включає в себе 12 царських кобра, 7,000 точок змії, 1,600 до 1,700 віперів, і 150 краї. Він не має спеціальних інструментів - Suresh небезпечна робота своїми руками.

Його мобільний телефон кільця постійно: кожен раз він помітив змії, люди закликають його допомогти. У зв’язку з тим, що у вас немає шкоди для захоплення рептилій. "Мені отримав номер телефону на поліцейських станціях і пожежних підрозділах", - сказав Суреш. І деякі місцеві газети опублікували мій номер, щоб люди могли легко зв'язатися з нами.

Габаритний зображення

Його робота неоднорідна дуже небезпечна: один з пальців був хірургічно видалений після перекусу. І в 2012 році після чергового прикусу Сурешу потрібно натиснути на праву долоню. В цілому, Suresh пережили понад 266 бітів венозних змій, а його тіло розробило досить антитіла проти змії.

р.

У 2012 році Лісовий відділ Керала запропонувала йому роботу в майбутньому змії парку, але Суреш відмовився тому, що така робота не дозволить йому допомогти людям і змії, таким чином він хотів.

Веб-камера