Bradley Cooper повнометражний картон фігури супроводжує американську жінку всюди

Життя з знаменитістю ... в розумінні

Дами з Нью-Джерсі живе кожен жіночий сон життя - вона проводить кожен момент свого дня з Голлівудом зірка Bradley Cooper. Ну не з ним особисто, але з його повнометражним картонним образом.

39-річний Данила Девіс розробила унікальний для себе життя і її «картковий коопер», який з 24 години на добу 7 днів на тиждень. Вона йде на шопінг з ним, варить і з'їдає з ним, морить газон з ним і навіть бере його на ліжко. Ти можеш подумати, що Данило є старою покоївкою, яка живе окремо з її котами, але ні, вона одружена і має два діти. Її сім'я, непарно достатньо, підтримує її експеримент Коопера.

"Мій чоловік повністю підтримує і думає, що це смішний, - говорить Данило. Уважно, деякі його друзі просять його, якщо він окай, як я повісив по місту з реальним Bradley Cooper, а не його картонним варіантом.

р.

Деніел бере фотографії себе і його сім'ї з постером коопера у всіляких смішних позах, а потім розміщує їх в Instagram в серії "Сьогодні з коопером". Вона також запустила веб-сайт, мій життя з Bradley Cooper, хронічне життя з знаменитістю. На сайті вона відповідає питання "Чому?", що кожен запитує її: "Бекауза, друзі, це Америка." Чому? й

Поки Данило чоловік, Ед, є відносно незимовим учасником цих фотографій, її діти, здається, набагато більш захоплені. Коли запитала, чому вона обрала Вегасський бакалаврський зір, Данила відповів, тому що вона фактично перейшла до коледжу з ним в Університеті Villanova: «Я навчався з ним протягом одного року і ми були в виробництві гри разом, так що я дивився свою кар'єру від початку. й

Данел став досить популярним з більш ніж 10000 послідовників в Instagram і в даний час пише книгу про її експеримент.

Веб-камера