Жінка Eats Dog Food for Місяць Для Проve Це Як Nutritious Як Людина Їжа

Я, що я їсть

Власник магазину вихованця в Річланді, Вашингтоні, поставте в взуття своїх клієнтів на місяць. Дороги Мисливець вирішив їсти нічого, але корм для домашніх тварин протягом 30 днів. Цей експеримент почався 19 червня, і вона каже, що вона все ще любить. Його мета - довести, що корм для домашніх тварин може бути поживним і смачним для людини.

"Ви дивилися, щоб дізнатися, як смачна собака і корм для котів може бути, якщо вона варена належним чином", - говорить Дороти. Це насправді те, що ви їсти. Я вирішив їсти цю їжу протягом місяця, щоб довести, що це смачно і поживно. й

Ідея проекту прийшла до Мисливця несподівано - один день вона прокладала товари на полицях, коли вона відчувала голод. "Я не встигнути піти на закуску, тому я захопив сумку ласощів, і це було схоже, wow, краще, ніж ласощі для людей", - каже вона. - Так я почав їсти ці ласощі.

Для місяця мисливець буде тільки харчуватися кормом для тварин, який продається в її магазині, безкоштовно кукурудзи, пшениці, соєвих, офальних, кукурудзяних клейковини, BHA, BHT, оксихін і пропіленгліколь. Деякі бренди імпортуються не менше з Італії, всі ретельно відібрані для харчового значення.

Мисливець сказав, що не просто про смак, він намагається передати велике повідомлення. «Читати те, що ви годуєте домашніх тварин. Я думаю, якщо ми вивчаємо інгредієнти і дійсно розуміємо, що йде в корми для тварин, ми зацікавлені в цьому. Якщо ви годуєте свого улюбленця здоровою дієтою, можливо, ви почнете читати список інгредієнтів на власних продуктах і, можливо, починайте їсти здорові продукти.

"Знайди, що ви їсти - чи є собака їжі або людська їжа - дуже важливо", - Наполягає Добра.

Веб-камера