Першокласна жінка світу говорить 11 слів за другий

Верстат далеко від її

Fran Capo, прізвисько "мут-мотор", - говорить дуже швидко. Ця жінка Says над 600 Words a Minute, 11 Words a другий На такій високій швидкості ви не завжди зможете зрозуміти, що це говорить. У нас є можливість подивитися відео про своє читання казки 3 свині, і ми припинили утримання її після 15 секунд. Але принаймні було зрозуміло, що вона була спрямована на: вона намагалася перемогти одну з досягнень у Книги рекордів. Повірити його або ні, вона досягла успіху. Вона зламала цей запис двічі і стала найшвидшою жінкою на планеті.

На рідному Нью-Йорку Fran завжди дуже швидко сповіщали. «Я почав це робити, коли я був дитиною», - сказав він. «Я не сказав: «Одній день я збираюся бути найбільшою жінкою на планеті». Починала свою кар’єру в якості стійкого привітника, і при цьому слухала про книгу рекордів. Вона зробила свою першу спробу отримати там у 1986 році. У той час вона працювала для WBLS-FM, де вона прочитала новини погоди, і виконувала з маленькими пародіями. Місцева газета вирішила написати історію про її, а Фран погодився надати інтерв’ю. Коли доповідач запитав Фран, що його плани були для майбутнього, вона не знає, що сказати спочатку. А потім вона сказала: "Я планую перерву запис на найшвидшу жінку в книзі Guinness." Коли стаття про неї була опублікована, наступного дня вона отримала виклик від CNN, і попросила приїхати до шоу Larry King, і спробувати жити, щоб збити рекорд.

«Я сказав, що вони відправили ліму, щоб забрати мене в 8:00», - сказав Фран. Люккілько, вона змогла знайти комедія, яка замінила її на власній виставці, і пішов побачити шоу Короля. Щоб розбити запис, вона попросила читати щось з Шекспіра або Біблії. Я почав відредагувати Псалми 95, захисну молитву, що моя мама навчила мене. Я прочитав її багато разів, і вони стояли поруч з годинником, щоб побачити, трохи швидко, я можу це зробити. Як мій швидкість поступово збільшився, став переповнений емоціями. Я був дуже збуджена і збуджена в часі. Я зламав рекорд і стала найбільшою жінкою у світі, промовляючи 585 слова в 1 хвилину перед величезною аудиторією. Її кар’єра вирушила після цього. У 1990 році вона зламала рекорд знову, виконавши в Лас-Вегасі, читання 603 слів з одного 17-го століття британського тексту в 54.2 секунд.

Веб-камера