Nine-Year-Old Boy Marries Жінка 53 років Старші Twice

Для задоволення покійних предків

Nine-year-річний Sanai Masilela одружений двічі на рік до 62-річного Helen Shabang, жінка, яка підходить йому як бабуся. Друга весільна церемонія була нещодавно проведена в будинку нареченого в провінції Симунгве, Південна Африка. Пара обмінюється шлюбними воями на другий раз перед гостями в широкому вигляді 100.

Санаї, молодше чотирьох дітей, живе в місті Тшван. Його перша весільна церемонія з Єленом відбулася в минулому році на батьківському будинку, після того як він затвердив своїх покійних предків, заказав йому замаринувати її. У той час як більшість батьків відповіли такі слова від молодого хлопчика, батьки Санаї взяли їх серйозно. Вони швидко зв'язалися з нареченою, подарували їй $ 800 як довріжку і витратили $1,500 на церемонію.

Незважаючи на виконання інструкцій предків Санаї не задоволені. Він наполягав парі слідувати за Південноафриканською традицією і провести другу церемонію на дому нареченої, щоб зробити їх шлюб офіційним.

Сім'я хлопчика стверджує, що церемонія просто обряд, який виконав, щоб порадувати своїх предків і не має юридичної сили.

Санаї дуже щасливий у фотографіях.

Я сказав мій мати я хотів, щоб маррі Helen, тому що я дійсно хотів. Я вибрав Helen тому, що я люблю її, і хоча ми не живемо разом, ми побачимо один одного на пельмені, де мій мама працює.

Єлен, теж був щасливий, що Санаї вибрав її і її сім'ю підтримав її. «Одний день Санаї виросте і маррі звичайно, це церемонія для задоволення предків. Ми граємо, вона пояснила. «Я і наші діти щасливі, у нас немає проблем з цим весіллям, і я не подбаю, що інші думають.»

Хоча вони одружені двічі, Санаї і Єлен не підписали свідоцтво про шлюб і як повернулися до їх нормального життя.

Веб-камера