Каліфорнійське місто приваблює сотні диких півень

Думки жителів діляться

На південному заході Лос-Анжелес поділився своїм будинком з сотнями красивих диких півень майже 100 років. З одного боку, павич приваблюють нові покупці будинків, а з іншого - багато жителів вважають околиці з павичами страшну неприємність, так як їх населення росте неконтрольовано.

Зараз на півострові живуть більше тисяч павичів, і на жаль, не всі місцеві жителі радять. «Я не знаю, якщо є більше з них, ніж раніше, але є багато з них», - сказав Пулін. Ми всі автомобілі подряпини, і ви не можете залишити машину під деревом, інакше він буде білим з підливом.

Птахи дуже гучні, подряпини і пошкодження автомобілів, їх підстилка всюди, і вони стрибають на дахах і псують плитку.

На жаль, для павичів ситуація стала насильною, оскільки мешканці не можуть переносити шум і агресивну поведінку птахів. За останні два роки вбили близько 50 павичів з стрілками, кулі, постріли, отрути і багато іншого. Природно, це викликало виникнення місцевих любителів павичів.

Тепер не існує простих рішень до проблеми з павичами, але багато жителів нещастяться, якщо птахи пішли. "Я буду дуже згасити, - говорить один юніце місцевий. - Я виріс на цьому півострові. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що я відчуваю, що ранчо, коли його ранчо береться з нього.

Веб-камера