У Індії багато чоловіків одягають сорочки з чистого золота.

4 кг гордості

Милті люди в Індії обробляється золотом, такими як Панкай Рарах, бізнесмен і місцевий політик, відсвяткував свій 45-й день народження з чотирикутною золотою сорочку вартістю понад 200 000 доларів.

Панкай – текстильна магната з міста Єола біля Мумбаї, який заробив свої мільйони від своєї імперії одягу. Чи є найкращий спосіб показати свої багатства, ніж носити його? Так він вказав сорочку з чистого золота, що він став на день народження останнього п'ятниці.

Сорочка була розроблена Bafna Jewellers в безпосередній близькості від Nashik. Команда 20 ретельно відібраних артисанів пришивала сорочку в Шанхаї Jewellers в Мумбаї, працюючи на ній 3,200 годин.

Сорочка використовується сухе золото від 18 до 22 каратів, з яких також були зроблені сім гудзиків. І хоча вона повністю виготовлена з золота, сорочка гнучка, м'яка і зручна завдяки внутрішній тонкій підкладці тканини. Просто тримайте в хорошому стані і відремонтуйте, можна мити і повісити, що гарантує тривалий термін служби.

"Я хотів би носити щось особливе під час подяки ви відвідаєте за мої успіхи в храмі Сідгівінаяк на честь бога Ганеша в Мумбаї", - сказав Панкай. Він також сказав, що він любив золото так багато, щоб він став більш золотом на його весілля день, ніж його fiancée. Він ніколи не відвідує інші весілля, одягаючи менше 3,5 кг золота, а дружина зносила скромну 40-50г.

Панкай стверджує, що кожна унція золота на своєму сорочку була підрахована: "Я гарантую, що навіть перед податковими інспекторами починали змащувати мене, кожен шматок золота був належним чином записаний на рахунки моєї компанії", - сказав він.

Міграр сподівається, завдяки своїй сорці, розірвати запис його співвітчизника Дута Пожеж, який пришивав 3.2-pound золотою сорочку, і потрапити в книгу рекордів і її місцевого аналога, Книга Лімка записів.

Веб-камера