Дивовижна історія суїциду Хто бабить Найвідоміша гірська мавпа Індії

Іноді пригнічення перетворюється в славу

Кілька років тому молодий Joti Raj був дуже пригнічений людиною. Він вибрав скелю, і вирішив його піднятися, потім стрибати. Величезна скеля була дилема для нього, бо там не було легко дістатися до вершини. Але Raj все ще вдалося піднятися там, імітуючи мавпи навколо. Коли він досягав вершини, він був винагороджений заповіддю від тих, хто бачив його, Він не хоче померти більше. А замість того, він став найвідомішим в Індії «моніковим скелетом».

«Байка – найкращий сходження у світ. Люди нащадуються з мавпи. Але я пішов в протилежний бік, і з людини знову стала мавпою, - сказав Джоті з посмішки. Радж народився в бідній сім'ї в Tamil Nadu, Південна Індія. Покарана карнатака, яка стала свого нового дому. "Я не пам'ятаю, як я тут, - сказав він. З роками Радж був жертвою зловживання і насильства. За деякий час він був перерваний випадковим заробітком в різних магазинах, після чого працював вітчизняним слугою в місті Читрадурга. Одного разу сім'я, яку він працював за обвинуваченням грошей, і це була остання солома. Заповнена гіркотою і аверсією до життя, він вирішив закінчити його всім, стрибаючи з муфти.

«Я прийшов до цього пагорба і планував стрибати з скелі, він нагадує. Я не знаю, як дістатися. Потім мавпи з'явився і сходження. Коли я бачив його, я думав, що я збираюся йти так. А потім я стрибую з вище, щоб померти. Він в кінцевому підсумку досягав вершини, але доля мала інші плани для нього.

«Коли я потрапив до вершини, багато туристів, які прийшли бачити скелі, почали керма для мене і занурили мене. Вони сказали, що вони ніколи не бачили будь-якого сходження такого величезного скеля. Вони сказали мені з такою любов'ю. Тоді я зрозумів, що такі пригоди дозволять мені легко знайти своє місце в серцях людей. Так я продовжив сольний скелелазіння, спостерігаючи мавпами і імітуючи їх.

Трохи трохи, Raj почав робити ім'я для себе. Почати відео своїх виступів і поділитися ними на YouTube. Ці відео, в яких Raj виконує дуже ризиковані трюки на стінах, заслужили йому багато уваги користувачів і прізвисько «Король мавпи». Він був мавпою в своєму житті, тому він може ризикувати його життя з такою легкістю.

Веб-камера