Професійний дивер любить свою роботу.

Всі роботи хороші, обирають за смаком!

Brendan Walsh є професійним каналізацією, який дійсно любить свою роботу. Вкрита каналізацією в день кожного дня, але це не схоже на його все.

Вальш працює комерційний дайвінг-бізнес в Мельбурні і він був в роботі понад 25 років. «Мої компанії зроблять будь-яку роботу, яка передбачає вологу,» він гордо штатив. «Якщо є будь-яка рідина, ми будемо працювати». Але що потрібно стати для того, щоб хтось занурився в каналізацію? Вимкнено багато причин. «Ми в основному в обслуговуванні очисних споруд, але ми здатні відновити насоси і системи очищення фільтрації», - пояснив Брендан.

«Ми знайшли багато зубних протезів, але в основному ми знайдемо елементи чоловічої та жіночої гігієни. І люди не кинули кукурудзу до кінця, він жартує. Нерозривні рослини на австралійських фермах також потребують диверсів, оскільки ці ферми використовують бактерії, не хімічні речовини, щоб зменшити відходи.

«Ця робота, безумовно, не для непристойних,» «Це багато, ніж підводне плавання, і ви не бачите багато в процесі». Це більше, ніж плавання. Незважаючи на це, Валш вважає свою роботу, як «робота з коричневим золотом». «Я завжди маю роботу, і я люблю його. Я пристрасний дивер і пристрасна механіка. Якщо ви не любите його, він говорить.

25408918

У разі, якщо ви дивитеся, Брендан і його співрозробники не можуть запаху сторонніх запахів, коли вони йдуть в знежирюючі колектори, так як вони працюють в повністю закритих просторах, які блокують запах. «Ви не можете нічого запаху, все повітря походить від циліндрів. І якщо ви раптом відчуваєте якийсь дивний запах, то у вас є проблема. Як ми занурюємо в стічних вод, ми повністю закриваємо гумові костюми, кожний дорогий $7,500. До 150-300 дів достатньо. Шоломки зносимо важить близько 11 кг, тому потрібно багато зусиль, щоб дістатися до води. Якщо ви потрапили в такий шестерні, ви можете травмувати. й

Веб-камера