16 років рол
Avtar Singh Mauni від Punjab, Індія, володіє найбільшою турбіною світу. Величезна завіса СІХ - 645 метрів тканини вагою 45 кг. Займав Awtar Singh 16 років, щоб зібрати турбо, і він займає шість годин, щоб покласти його на. А після того, як ви думаєте, що у вас є проблема з ваших ранкових комісій?
60-річної гордості незвичайного багатобарвного турбона і претензій до його носіння до тих пір, поки він може. «Я не вважаю, що тягар. Я щасливий, коли я зносу його, Singh пояснюється.
Більшість послідовників Сихізму зносу турбонів, але більш комфортні довжини коливається від п'яти до семи метрів. Але Автар Сінгх буквально взяв його турчан на новий рівень: він хотів розбити світовий рекорд для найдовших турбов - 400 метрів - володів майором Сінгем, але взяв цю довжину на стадії.
"Я просто тримав укладання одного шару тканини після іншого зверху вниз, як підлоги будівлі", - каже він. Згідно з Awtar Singh, тільки фіолетовий і помаранчевий тканинний важить 30кг, а орнаменти зважають інші 15кг. На додаток до турбані він також носить меч і важкі браслети вагою майже 40 кг.
Бізарний костюм не дозволяє власникам просто потрапити в машину і прогулятися по дверних шляхах, тому під час своєї паломництва в Пунджаб він завжди їде на мотоцикл. Він був відомим, тому що він легко визнав його головуванням.
"Великий натовп збирається навколо мене на вулиці", - каже Автар. Хтось знає, що вони розповідають мені, «Ви навчитеся носити такий великий турбо.» Ви повинні бути безглуздими з великим магазином енергії.
Автар Сінгх є джерелом натхнення для молодих кіх. "День, багато СІХ дітей вирізати їх волосся і забути носити турчани", - говорить Грипрет Сінгх, знайомство Автара. Але Автар нагадує нам про своє значення, що дуже добре. Сихівська громада має багато вчитися з нього. й
Веб-камера