Неперервне підключення до коней.

Натуральний подарунок

Мартін Татта Аргентини відомий як «горський литець» і є самовідданими. 33-річний гаухо, аргентинська версія коубой, має чудовий подарунок для розуміння коней: він може зробити чотириногихі красуні, щоб виконати його запит з ніжним дотиком, дружним персуазом або поцілункою.

"Це приходить природно до мене", - коментує Мартін. Не один навчив мене, що майстерність прийшла сама по собі. Я не борюся з твариною, це ніжна робота, дуже ніжна. По суті, Мартін настільки ніжний з конями, що деякі люди сльозилися в очах, як вони дивилися його.

Мартін Татта народився і піднявся на фермі в Сан-Антоніо де Ареко і працював з конями все життя. Його унікальний талант був виявлений до світу 11 років тому, коли фермер бачив Мартін тамінг коней без використання сили. Так фермер запрошував Мартіна для туристів з усього світу.

У той час як його з'єднання до коней, здається чарівним, Мартін наполягає всіх, хто може зробити те саме, що він робить - все це займає терпіння і любов. І хто здивував його лікувати коні знає, що він приходить природно. Мартін є живим доказом, що насильницькі методи не потрібні для того, щоб бути тварини.

Мистецтво тамінгових коней без використання насильства («Будинок Індії») в Аргентині практикується кількома людьми, але ніхто не може повторювати те, що Мартін робить. Ви просто повинні побачити цей чоловік в дії, щоб дійсно оцінити його "магічний" зв'язок до коней.

Веб-камера