Наш читач Катерина Касаткіна пише: Довгий час я прочитав свій стовпчик «В очах Росії», і нарешті я відвідав країну, яка не позначена прапором на карті. Я хотів би жити і навчатися в Мальті протягом двох місяців, і я поспішаю поділитися з читачами мої враження від цього чудового острова
1,1 км Перше, що потрібно знати при відвідуванні Мальти, що якщо ви не громадянин ЄС, ви будете мати відбитки пальців, відскановані як руки при паспортному контролі. Після цієї процедури немає бажання вчинити злочин або злочин в Мальті. Я думаю, що це чудовий спосіб запобігання злочину.
2,2 км На Мальті використовуються євро-виставки. У деяких готелях, поряд з ними, якщо удачливий, є один роз'єм, знайомий нам. Так беремо адаптер з вами, тому що найдешевший адаптер міг знайти був 3.85 євро.
3. У Мальта миється середземноморським морем, з-за кордону так красиво, запрошення, але насправді дуже небезпечно, так як є багато медузи в ньому і вони дуже болючі. Ці медузи пурпурні кольору і різних розмірів, і після зустрічі з однією з їх представників є неприємний вид рубця, що повторює силует парасольки і натяжок, які проходять в середньому на 2 місяці, тому не можна плавати з задоволенням. Щоб бути справедливими, ці істоти зникли в серпні.
4. У Мальтус прийшов з різьбленням з каменів на пляжі своєрідний басейн, в якому свіжа морська вода заливає в хвилях і можна сміливо купати без компанії медузи.
5. Умань Більшість пляжів є скелястими, якщо ви хочете замочити пісок - потрібно піти на північну частину острова на пляжі, такі як Мелліха Бей або Золотий Бей. Але вони завжди дуже натовповані, тому краще прибути заздалегідь.
6. Жнівень Трафік в Мальті лівий, як у Великобританії. Ви тільки опинилися протягом першого тижня, але я пішоходів, і я думаю, що це набагато важче для водіїв.
7. Про нас Є тільки 2 види громадського транспорту в Мальті: автобуси і пороми. Квиток на один день коштує 1,5 євро (крім нічного тарифу), на тиждень 6.85 євро. І ви можете керувати стільки, скільки вам подобається. Є також одноразовий квиток, який коштує 1.25 євро, але я не бачу точку його, так як різниця з квитанцією протягом всього дня становить лише 25 сантиметрів.
8. У Автобуси мають спеціальні кнопки, які кажуть “Стоп”, якщо потрібно зняти – натисніть на неї, водій отримає сигнал і зупинка.
9. Навігація Якщо є занадто багато людей на автобусі, водій розповість вам, що автобус повністю і ви не можете ввести. У таких випадках наполягають ті, хто наполягався, але результат завжди такий же - водій замочував двигун, складав руки на грудях і оголосив, що він не буде кудись.
10. В цілому громадський транспорт в Мальті зручно: автобуси подаються за розкладом, розміщеним на спеціальному стенді. Але є один великий недолік: вони завжди мають багато людей, особливо в вихідні та на популярних туристичних маршрутах.
11. Автобуси в Мальті - це кондиціонер, іноді не більше 10 градусів.
12. Водіння в Мальті страшно. Єдиний захист автоциклів є шоломом. Моя молода людина, яка є автоциклістом, говорить, що в цьому спеку є просто інший спосіб. Але це небезпечно, тому що водії автомобілів і автобусів при прориві швидкості через вузькі вулиці, часто з різкими поворотами, часто несподівано з'являються з кута. На мій особистий список, це другий тільки в Таїланді з точки зору водіння.
13.00 р. Мальта - це суверенний стан, який складається з 3 островів: найбільший, Мальта (246 кв. км), Середній Гозо (67 кв. км) і дитини Коміно (2.7 кв. км). Ви можете отримати тільки від одного до іншого на поромі.
14. Вартість квитка на поромі 1,50 євро. пором є дуже зручний спосіб отримати навколо. Наприклад, всього за 15 хвилин ви отримаєте від міста Сліма до столиці Мальти Валлетта.
15.00 р. З загальної площі Мальти - 316 квадратних кілометрів, потім ходьба в одному місті, ви можете легко знайти себе ще в 5 хвилинах.
16.00 р. Так мій кампус був у Мсіді, і моя школа була в Гзірі, і він взяв 15 хвилин від кампусу до школи. Ми прогуляємось і купуємо в тонкій частині.
17.00 р. Кожен будинок в Мальті має свою назву. Іноді є автомобілі з іменами.
18 років Пішохідні вулиці так вузькі (не ширше метра), які важко ходити поруч з іншою особою, звичайно, крім набережної.
19.00 р. У кінотеатрах, фільми тільки англійською мовою.
20. Коли ми вирішили піти в кіно один вечір, ми були дуже несподіваними, коли екран вийшов посередині фільму, а солодець почав залишити кінотеатр. Виявилося, що в кінотеатрі з’явилася 10-хвилинна перерва, щоб відвідувачі могли дістатися до ванної кімнати, придбати більш попкорн або дзвінок. Незвичайний, але дуже комфортний.
21. Для того, щоб казати, що солодові люди, такі як феєрверки, щоб сказати нічого. Зайдіть їх у вихідні та вихідні дні! Вранці вранці і ввечері. Коли запитали, чому так багато і чому протягом дня відповідь отримала: адже влітку, а навесні, восени і взимку погода не дозволяє сильному вітру. Що це?
22. Мальті - великі птахи. На майже кожен балкон можна почути папуги або каністри, які співають. Періодично, проходячи кафе, я побачила жінку з тумою папуги, яка рясно прогулялася по столику в кафе і нічого не летю.
23. Солодова мода для довго загострених нігтів всіх видів квітів. Непристойно, це виглядає весело.
24. Мальта дуже повільно. Так за сим-картою я стояв в Водафоні за 30 хвилин, бо робітники все дуже повільно, і вони не плуталися з отриманою чергою.
25. У будь-якій іншій країні, в будь-якій іншій країні. Більшість з них дуже спокійні навіть якщо вони мають проблеми, як правило, намагаються вирішити їх без паніки.
26. І решта, це дивовижне, як близькі люди знаходяться в сім'ях. Оскільки острів так маленький, сім'ї об'єднуються весь час. На жаль, друзі мого вчителя мають велику сімейну вечерю. У цьому вечері завжди є хоча б 12 осіб, які присутні на вечерю, і це дивно.
27. Всі торгові центри, магазини одягу і салони краси не працюють в неділях, як на Мальті, неділя вважається сімейним днем.
28. У будні кожен працює до половини минулого вісімка, що дуже незручно, так як це час, щоб піти покупка або отримати стрижку.
29. Більшість локаційних магазинів в Мальті невеликі. Всі роботи по-різному, деякі за звичайною схемою з ранку до 10-11 м. Інші з ранку до 20:00. Закриття Хтось для фістики. Деякі люди не працюють у вихідні дні. Я тільки знайшов один великий супермаркет, який був відкритий на будні дні між 9 і 8 і закритими в неділю.
30. У Мальті більшість товарів італійці: макарони, оливкова олія, вино, сантехніка, одяг і т.д.
31. У кафе і ресторанах основні страви по меню паса, Равіолі та піца. Ресторани турецьких кафе і суші також поширені. Більшість з них мають щасливі години з 12:00 до 16:00, в якому ви купуєте один коктейль, а другий йде в подарунок.
32. Італійський морозиво заслуговує особливу увагу! Це щось чарівно, всілякі смаки і відтінки.
33. Один тип вуличної їжі - традиційний пуховий бунг, наповнений сиром або куркою, що називається пастикою. Дуже добре.
34. 35. Paceville - місто нічних клубів. Тут приходять ті, хто не може уявити своє життя без вечірок, диску, дискотеки та вогні нічних клубів.
36.00 Р Не існує джерел питної води в Мальті, тому свіжа вода одержується за допомогою технології дозування морської води. Найпопулярніший і найшвидший продукт в магазинах є питною водою в циліндрах 2 літрів (вартість 0.5 євро).
37. Мальта є колишньою британською колонією, тому є дві офіційні мови: Maltese і англійська. Англійська мова йде про те, як дітям, так і літніх людей.
38. Maltese - це дика суміш арабської, італійської, французької та інших. Мальта відома у всьому світі як країна з багатьма мовними школами.
39.00 р. Мальта має незабутнє міжнародне середовище. Люди з Німеччини, Італії, Франції, Японії, Швейцарії, Південної Кореї, Лівії, Туреччини, Бразилії живуть, вивчення і роботи тут. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Веб-камера