Важкий рік YouTube мільйонер

Ще один доказ того, що Інтернет може стати джерелом доходу для всіх, головне - знайти нішу в ньому.

Зустрічайте Evan, милий 8-річний, хто має найкращу роботу в світі. Він робить сотні тисяч доларів, і він робить те, що всі діти роблять: грати з іграшками. Він обличчя EvanTubeHD і працює сімейний канал YouTube, який відгуки нові іграшки і відеоігри. Відеоматеріали Evan регулярно отримують більше мільйона переглядів, і дохід каналу становить $1.3 млн на рік.

«Чому не я думаю, що? Все почалося як невеликий ігровий проект, створений Еваном і батьком Ярославом. Вони хотіли зробити смішне відео за допомогою глиняних моделей з Angry Birds. Відео вийшов настільки милий, що вони вирішили зробити його дуже популярним, і коли кількість переглядів відео перевищила мільйон, Jared реалізував, як вона стала. Не довга до свого каналу стала серйозним бізнес-проектом. «При перегляді іграшок, які з’являються останнім часом, ми намагаємося надати людям актуальні дані про продукт», - сказав він.

Якщо ви їдете в цей канал і подивіться кілька відео, переконайтеся, що вони чарівні. Він ідеально вписується, і його зворотний зв'язок є таким чином, що ви хочете виїхати і купити іграшка, незалежно від того, наскільки старий ви. Його 6-річна сестра Гіллян також бере участь в зйомки, і робить невеликі пояснення, що збільшує привабливість відео мільйон разів. Візьміть відео двох дітей, які грають в парку з м'яким кашлем. Вони підв'язують матері до дерева, і вони кидають ці іграшки на ній. Виявляється попередження на екрані: Для вашої безпеки ми настійно радимо пітчингувати маму в дерево і кинути іграшки на неї. Це призведе до тяжкого покарання. Поведи його або ні, цей відео вже отримав понад 50 мільйонів переглядів.

Так як багато і полум'я впливають мало Еван? Виявляється, що він досить звичайний, як будь-яка інша дитина. «Дуже до школи, робить свою домашню роботу, висить з друзями, відвідує розділ карате, і, звичайно, має час на комп'ютері». Я не думаю, що він розуміє, як популярний канал. Яре, який працює для відеокомпанії, каже, що він і його дружина будуть любити тримати життя Евану максимально нормально. Саме тому немає інформації про канал про ім'я хлопчика, і немає іншої інформації для його виявлення.

Веб-камера