Бактерії в йогурті впливають на вашу особистість

Вчені виявили, що бактерії в нашому шлунку можуть вплинути на хімію мозку, що означає, що йогурт може допомогти нам стати щасливим. Нова теорія також пропонує, що ці бактерії можуть допомогти нам стати людиною, граючи ключову роль у ранньому розвитку особистості.

Вчені все ще не задовольнять, як бактерії можуть вплинути на нашу хімію мозку, але одна ідея полягає в тому, що вона передбачає неприємний нерв, який з'єднує шлунок і мозку.

Один з авторів паперу, кордони клітинної та інфекційної мікробіології, сказав: «Основні симптоми та рівні тривожності в мишей, враховуючи певні пробіотики, які можуть вказувати на важливу роль, яку грають бактерії в побудові соціальної особистості людини».

Іван Криян, професор неврології Університету Корк, каже, що бактерії тривають, коли їхні людські хости тривають, додаючи: «Це краще для людей, щоб бути в соціальних групах, ніж це для бактерій». Еволюція регулюється будь-яким, що збільшує потенціал генів, які передаються і пропагуються. В рамках соціальної групи сприяє цьому в обох бактеріях і людям. й

Це означає, що бактерії можуть викликати давньоруські люди, які активно взаємодіють один з одним, даючи бактерії більше можливостей для відтворення.

Йогурт поповнює наші бактерії кишечника і тепер вважається здоровою їжею, оскільки він допомагає з проблемами кишечника. Йогурт використовується для того, щоб бути більш непопулярною їжею здоров'я, але потім до нього додано цукор і його заливають в всі супермаркети.

Пробіотики — живі бактерії і дріжджі — тепер додають не тільки кефіру, а й до шоколаду. Однак, незважаючи на те, що йогурт має багато корисних властивостей, служба охорони здоров'я стверджує, що «відповіді на підтримку скарг бідного здоров'я від йогурту».

Йогурти призначають при діареї і коліті, а також для підтримки імунітету.

Веб-камера