Вага і здоров'я позначаються не тільки тим, що ви їсти, але і коли ви це робите.

Найкраще, коли ви не тільки, але і мікробів у шлунково-кишковому тракті

Всім відомо, що дієта може істотно вплинути на здоров'я, як психічні, так і фізичні. Однак новий дослідження показує, що порушення харчування також може вплинути на стан людини. Ось чому.

Цикли сну людини регулюються складним біологічним механізмом, що називається циркадними ритмами. Простіше кажучи, кожна клітинка має біологічний годинник. Цей годинник є найбільш фундаментальним, і він пов'язаний з циклами дня і ночі. В залежності від часу доби, цей годинник відправляє хімічні сигнали до тіла, які впливають на все від безсоння до стільникового ремонту. При порушенні циклу сну, або людина не перебуває в сонячному проміжку часу, робота «розблоку» також може бути порушена, і це може викликати ведучість проблем зі здоров'ям (у тому числі знаменитої «нерухомості»).

Але деякі частини тіла спираються на інші відключення, щоб визначити, який час це. Наприклад, велика колекція мікробів в кишечнику, яка регулює травлення, також пов'язана з щоденним циклом. Але так як немає світла до них, їх тільки про те, що час є їжею, що надходить в організм. Коли людина їсть, мікроби допомагають розбити їжу. Коли він не їсть, проростки переходять на «відновний режим», аналогічні клітинам тіла. І якщо цей цикл їжі зламаний, це не призведе до нічого хорошого.

Завдяки своєму ритму людина їсть в певний час, і це під цим графіком харчування, що мікроби в шлунково-кишковому тракті «просто» з часом. Дієта, по суті, є механізмом, який синхронізує випічку внутрішнього годинника з випічкою мікроорганізмів. Розпорядковані порушення харчування, встановлені «мікробні ритми» в кишечнику, викликаючи проблеми схуднення і здоров'я.

Радість проста: спробуйте їсти принаймні про те, що кожен день – це буде впливати на обмін речовин і благополуччя виключно позитивним способом. Однак щоденна робота також важлива для ефективної роботи та загального благополуччя.

Веб-камера