Mole Man Spent 32 Роки Втеча

Десь в Mojave Desert в Ель Пасо, є дивний тунель, що проходить через 2,087 метрів твердої породи. Зовсім, цей тунель не веде до будь-яких спеціальних. Є лише з одного приводу: ексцентричний чоловік Вільяма Генріха «Донкей» Шмідта (також відомий як «молодий чоловік») захопив тунель.

Хоча він провів 32 роки свого життя, тунель по скелях, він ніколи не сказав нікому. Він сказав, що це було «найкраще». Не знаю, де точно.

р.

Шмідт мігрував до Каліфорнійської пустелі з острова Род наприкінці 19 століття, намагаючись поліпшити своє здоров'я. Він нібито почав копати тунель в 1902 році, не далеко від місця, він орендував для видобутку. Він занурився з мараксом, шламмером, ручним буром і вибухонебезпечними речовинами, і приймав з тунелю на колісній стрілці. Від часу він навіть переніс його на спині. Потім він встановив рейки і валовий візок в тунелі, і почав знімати рубль з ним.

Більшість людей в області думаю, що цей чоловік був божевільний. Він жив окремо, і мав репутацію на неправомірних лініях, так як він нашивав свій одяг з мішками і чоловічим взуттям з жерстю. Багато разів він був серйозно поранений у власних вибухах, оскільки він був занадто frugal для використання довгого запобіжника.

р.

Був час, коли місцеві жителі назвали його "Худак Шмідт", а пізніше він прийняв ім'я Бурро.

У цей день тунель "Ослика-Схмідт" є великим секретом, який вирішив відвідати його. Хто знає, що він зробив. Він не мав спеціальних знань для такої роботи, але точність його роботи не сумнівається. Але питання залишається: чому б хтось копав тунель ніде?

Коли людина фанатично виконує деякі здавалося б безглузді завдання, вона природно підвищує величезну кількість питань. Коли Шмідт перекопував, були ромби багатих рудних родовищ і золота шахта, яку він нібито працював в тунелі. Але жодна з цих версій була підтверджена. Кілька людей вивчали землі Шмідта та його твори, але він не залишив рекордів причин його дій.

Веб-камера