бельгійські дизайнери винайдені їстівні страви

Екологічно чистий, приємний смак і економить людей від страждань

Два бельгійські дизайнери приходять з новими харчовими контейнерами. Вони є екологічно чистими, вони добре смакують, і головне, вони рятують людей від страждань, іншими словами, від миття посуду.

Ідея прийшла до молодого підприємця Helen Hoyce і Thibaut Gylkina після святкової ночі, коли вони знайшли себе самостійно з горою брудних страв - всі з яких довелося мити. "Я хочу, щоб я міг їсти всі ці тарілки!"

Звісно, він був жартом, але незабаром пара думала про ідею серйозно. Після декількох невдалих спроб вони, нарешті, вдалося придумати робочу концепцію - харчові чаші, зроблені і картопляний крохмаль, вода і масло. Матеріал досить важко покласти будь-яку їжу, в тому числі супи і соуси, але легко вбирається тілом.

«Тібе перетравлюються шлунком, як будь-яка їжа. Вони мають нейтральний смак, який підійде як солодким, так і солоним стравам, говорить Helen, 25.

Коли матеріал був винайдений, Helen і Thibaut зібрано всі свої заощадження і створив перший прототип. Вже стало успіхом, а молоді отримали фінансову підтримку від корпорації «Wallonia Creative». Готель знаходиться в 30 км від Brussels.

Єлен вважає, що вони створили унікальний продукт, але є ще багато роботи.

«Ми зробили щось нове, але нам потрібно пересуватися швидше, ніж змагання — вони швидко прийдуть до нових видів страв з їстівним посудом. й

На сьогоднішній день є тільки їстівні чаші, але планується створення всіх столових приладів: келихів, локонів, пластин. Компанія також працює над рекламними брошурами – потрібно поговорити про проект та привернути увагу людей. Крім того, для продажу їстівних страв в інших країнах: Іспанія, Франція і Швейцарія.

"Ми не працюємо, ми просто робимо те, що ми любимо," Тібаут додає. Ми робимо нові страви, тому що це буде дуже корисним для багатьох людей.

Веб-камера