12 раніше не випустили фотографії кращих фотографів світу

Забули в архівах

Надайте будь-який професійний фотограф, скільки фотографій, які були зроблені в їх житті. Найімовірніше, ви зателефонуєте номер астронома. Чи є хто-небудь інший див. ці фотографії, крім фотографа? Лариса Товелл, легендарний фотограф Нью-Йорка Times та його відомі колеги дивилися через свої архіви, викопані на старі негативні відчуття, і знайшли деякі фотографії, які дійсно люблять, але з яких причин вони ніколи не показали жодного.

1,1 км Ларрі Товелл взяв цю вражаючу фотографію Меннонітів в Закатеську, Мексиці, і знайшов її лише через кілька років з десятками тисяч інших негативних

Я відкрив цю фотографію, шукаючи свою роботу на Мексиканських менонітів. Про два тис. рулонів плівки, знятих на десять років. Всього 120 фото включено до книги. Полонина під назвою La Honda була однією з небагатьох, що мала електрику. Я відвідав Франка Классена і дружину. Вони були безробітними, безкаркасними і бджілами, і планували піти в Канаду, щоб знайти роботу на фермі. Ми копчені з ними на столі, в світлі гасової лампи. І коли ми вийшли поза, я фотографував їх як місяць троянда. й

2,2 км Міка Бар- А захопив цей момент майже 50 років тому на виставці Pablo Picasso в Ізраїлі

У 1966 році під час роботи на виставці Пікассо на Тель-Авівському музеї мистецтв я взяв цю картину: один з очищувачів припинив пошук на картинах Пікассо в перплексності. Я ніколи не показав цю картину, перш ніж я думав, що вона була дуже досконалою. Тексти пісень, а це означає: Але вірити мене, це був щасливий момент. й

3. У Петро Ван Агтмаель, потім молодий, але поважний фотограф, зняв це під час поїздки в Чилі .

Це картина, яку я взяв в Atacama Desert в Чилі 2007 року. Я жив там протягом 6 місяців, і ці місяці мали великий вплив на мене. Я був обсесований з фотографією, але я не міг це серйозно, тому що я був у коледжі. Я вирішив пропустити один семестр, і я отримав стажування на вкладці. Допомогло мені вивчити місто і фотографувати його особливості. Я почав навчати себе. І мій перший досвід був конфліктом, який виник під час ралі, що раптово повертався. Я був страшним, але я відчував дивну свободу. І хоча ця картина є руббою в порівнянні з більшістю моєї роботи, я взяв її, де я знав, що я повинен бути.

4. У Alessandra Sanguinetti приймала цю картину на пляжі в Брукліні в 1992 році, і це фото ніколи не було видно до сьогодні.

р.

Це фото, яке я називався «Куплим», береться влітку 1992 року. Це був довгий час, коли все здавалося нескінченно захоплюючим і таємничим, і коли фотографія була єдиним чином, я міг його передати. Я пішов з Буенос-Айрес, щоб провести літо в Брукліні з дідом, і я провів щоденно блукаючи по місту, збираючи фотографії, і ввечері я повернув додому і продемонстрував знятий підвал в темряві. Я пам'ятаю, що малюнок явно. Я пам'ятаю його, бо я думав, що він міг перевершити все, що я коли-небудь бачив і планував.

5. Умань Багато фотографій Олівія Артура взяли під час свого часу в Азербайджані, і хоча вона любить їх дуже багато, вони ніколи не бачили, тому що вони не вписувалися в проект, який він працював на.

Це картина, яку я брав під час роботи на моєму проекті під назвою Medium Відстань. На березі Каспійського моря з'явився човен. В цілому, проект був про жінок, я досліджував з записаних багатьох різних оповідань про жінок в цій області. Але в роботі над цими історіями я просто прогулявся і дізнався все з моєю камерою. На цій подорожі було зроблено багато робіт, і багато таких фотографій, як це було зроблено. Я завжди любила її дуже багато, але, очевидно, вона не вписується в цю тему. й

6. Жнівень Річард Калвар взяв фотографію дружини заблоковано в машині, що повільно переходив до мийки автомобіля

«Для мийки в передмісті Парижа я бачив цю бідну жінку. Вона була замкнена в машині і гігантські миючі полоски готові ковтати машину. Здавалося мені знайомі. По суті, це моя дружина. Я ніколи не показав цю фотографію з будь-яким з інших творів, оскільки є підключення до мене та предмету. І для того, щоб зберегти свою репутацію, всі мої фотографії повинні бути зняті випадково. Це зовсім не випадок, тому ніхто не чув цього фото надовго. Але мені подобається це. й

7. Про нас Михайло Крістофер Коричневий взяв цю фото з його iPhone після Hurricane Sandy в 2012

Ця фотографія була взята в Rockaway, Нью-Йорк, після Hurricane Sandy. Нерідко ми бачимо фотографії в новинах, які розповідають про такі події. Ми бачимо їх протягом декількох секунд і ми навряд чи бачимо їх знову. Ці події важливі, вони є спалахами на радіолокаторі, але вони занадто швидко подаються на фоні історії. й

8. У Bruce Davidson присвятив своїй кар’єрі документуванню повсякденного життя в США та світі. Ця сім'я знайшов в болотах Нью-Джерсі, біля Манхеттена

На зиму 1965 року я розглянув промислову відходи біля річки Гуздон в Нью-Джерсі. Я проїду по бруду дороги, що через тампони і гірські скидки, під керівництвом мене до полігону для відходи. Я зустрів Віллі Ройк, який з сином Віллі Джером зібраний металобрухту під час теплого сезону, і налаштовує пастки на мускат, коли він отримав холод. Вони приймали мене до того, де болгари були персидійною дикою і запрошували мене до маленького будинку, де вони приготували мускатні шкури для продажу. Саме там, де була взята картина. й

9. Навігація Фото відомого фотографа Elliot Erwitt тільки 18 років

У 1946 році я був тільки 18 років і я впевнений, що я став професійним фотографом. Я був ще в громадській школі, але я зумів зберегти достатню кількість грошей, щоб купити мій перший серйозний роликовий камеру, який я збирав фотографії протягом декількох років.

10. Стуарт Франклін записав цей "переглядний момент" в Індії 2000 .

Фото було взято в Джайпурі в 2000 році, під час щорічного фестивалю кошеня. Тисячі людей з дахів будинків дивилися «бороти» з паперових змій. Це картина, яку я повністю забув про те, і що спійманий мій погляд нещодавно. Я пам'ятаю, що момент і всі хвилювання цього моменту. І не знаю, як багато більше фотографій я взяв на цю точку. Мені цікаво, скільки дійсно доторкнувшись моментів я фотографував, а потім забути?

11. Відомий вуличний фотограф Брюс Гілден захопив цей самотній, і можливо, п'яний Санта чекає поїзд в 1968.

Коли я був 22 або 23, я взяв фотографію клас. Я хочу, щоб фотографія Санта Клауса. У той же час, як у Нью-Йорка, як правило, були волонтери Нью-Йорка. Після роботи вони повернулися до свого штабу на вулиці Хьюстон і почали пити. Це, більшість Санта Клауса були алкогольними. Я взяв цю картину, тому що я був дуже дивний, що Санта чекав поїзда.

12. David Alan Harvey має особливу привабливість до краси Ріо-де-Жанейро, де він взяв фото чоловіка, який займається парковкою

«Мост картинок, які я приймаю, є особистими і ніколи не опублікованими в будь-якому місці. Навіть журнали, на яких я працюю, іноді оберіть лише кілька фотографій з ніг. Остання робота в Ріо-де-Жанейро. Він був там, що я взяв фото цього паркурного чоловіка, поки він стрибав на пляжі Іпанема.

Веб-камера