655
Неймовірні фото, які Ji Young Лі створює без Photoshop
Джи Ян Лі, мабуть, самий пацієнт-художник у Південній Кореї
Джи Ян Лі – художник, який створює дивовижні, надреальні сцени в маленькій студії Сеул, Південна Корея. Вона не використовує Photoshop або подібні програми для обробки своїх фотографій (які є рідкістю в ці дні), тому вона займає тижні, іноді місяці, щоб побудувати деякі особливо складні набори.
Р
Джи Ян Перша сольна виставка «Лі» стала авторитетним успіхом і тепер вважається одним з найбільш перспективних молодих корейських митців.
Джи Ян Лі працює в маленькій студії 14 квадратних метрів.
Вона робить всі пейзажі для своїх фотографій вручну.
р.
Її робота передає процес її вирощування.
Вона розповідає і драматично розкриває історії її життя.
«Основні мотивації стебла цієї серії з моїх питань про те, що я на даний момент». – Лі
Один коментатор зауважив, що шукаю роботу, як читання чужого щоденника.
У школі спеціалізується на візуальному дизайні.
Але після того, як всі години перед комп'ютерним монітором, вона зрозуміла, що вона воліє працювати і створювати декорацію своїми руками.
р.
І тепер вона не використовує цифрову фотообробку.
«Виправлення важко, це найвичерпніша робота». Лі.
р.
Вона говорить, що вона любить створення наборів так багато, що вона часто працює всю нічну довгу, не розуміючи її.
р.
Тільки пагони з великою інформаційною камерою.
«Я спробував передати страх дитини, що стикався з ним. й
Р
Містична атмосфера на цій фото досягається за допомогою сухого льоду
І на цьому фото, Лі працює з майстером, який створює традиційні вентилятори.
Вона пише, що натхнення для цієї частини була доведена «Всім хмара має срібну підкладку» і «Весна людина захоплює навіть соломкою. й
Повідомте, що чорна собака виходить з картини.
Я отримую ідеї про те, як виражати щось від часу від повсякденного життя, наприклад, дощу я буду асоціюватися з пластиковою пляшкою, яку я знайшов на вулиці під час літніх ложок.
Це на основі казки Ганса Крістіана Андерсена The Match Girl.
Натхнений для цієї частини був останній вечеря Леонардо Да Вінчі.
Тут художник порівняє себе на магніт, а паперові кліпи – важелі, які ми закінчуємо в житті.
«Справедливість занадто незрівнянна, щоб дозволити всім мріям стати справжньою. й
Це буде її перша виставка в Європі.
Веб-камера
Джи Ян Лі – художник, який створює дивовижні, надреальні сцени в маленькій студії Сеул, Південна Корея. Вона не використовує Photoshop або подібні програми для обробки своїх фотографій (які є рідкістю в ці дні), тому вона займає тижні, іноді місяці, щоб побудувати деякі особливо складні набори.
Р
Джи Ян Перша сольна виставка «Лі» стала авторитетним успіхом і тепер вважається одним з найбільш перспективних молодих корейських митців.
Джи Ян Лі працює в маленькій студії 14 квадратних метрів.
Вона робить всі пейзажі для своїх фотографій вручну.
р.
Її робота передає процес її вирощування.
Вона розповідає і драматично розкриває історії її життя.
«Основні мотивації стебла цієї серії з моїх питань про те, що я на даний момент». – Лі
Один коментатор зауважив, що шукаю роботу, як читання чужого щоденника.
У школі спеціалізується на візуальному дизайні.
Але після того, як всі години перед комп'ютерним монітором, вона зрозуміла, що вона воліє працювати і створювати декорацію своїми руками.
р.
І тепер вона не використовує цифрову фотообробку.
«Виправлення важко, це найвичерпніша робота». Лі.
р.
Вона говорить, що вона любить створення наборів так багато, що вона часто працює всю нічну довгу, не розуміючи її.
р.
Тільки пагони з великою інформаційною камерою.
«Я спробував передати страх дитини, що стикався з ним. й
Р
Містична атмосфера на цій фото досягається за допомогою сухого льоду
І на цьому фото, Лі працює з майстером, який створює традиційні вентилятори.
Вона пише, що натхнення для цієї частини була доведена «Всім хмара має срібну підкладку» і «Весна людина захоплює навіть соломкою. й
Повідомте, що чорна собака виходить з картини.
Я отримую ідеї про те, як виражати щось від часу від повсякденного життя, наприклад, дощу я буду асоціюватися з пластиковою пляшкою, яку я знайшов на вулиці під час літніх ложок.
Це на основі казки Ганса Крістіана Андерсена The Match Girl.
Натхнений для цієї частини був останній вечеря Леонардо Да Вінчі.
Тут художник порівняє себе на магніт, а паперові кліпи – важелі, які ми закінчуємо в житті.
«Справедливість занадто незрівнянна, щоб дозволити всім мріям стати справжньою. й
Це буде її перша виставка в Європі.
Веб-камера