Португальська людина купує крихітний острів і успішно будує своє королівство

Португальський громадянин Ренато Баррос як король Понтіна

56-річний Португальський громадянин імені Ренато Баррос придбав невеликий острів у португальській гавані Фунчала. Він назвав його Королівство Понтіну і назвав себе королем Ренато II.

Понтін трохи більше, ніж однокімнатна квартира, і тут живуть тільки чотири громадяни. Це Баррос, його дружина, і їх син і дочка. На додаток до португальського паспорта, Баррос має королівство Понтінаса паспорт No 0001.

Баррос є викладачем професії, але він також взяв на себе роль поліцейського, садівника, годинниковика і члена царської сім'ї власному царстві.

“Я можу бути, хто хочу бути – це мрія, це не так? Якщо я вирішив, що нам потрібен атем, я можу вибрати його і змінити його в будь-який час. Це те ж саме з моїм прапором - це може бути синий сьогодні і червоний завтра. Звісно, моя влада абсолютно тут, але ось я реальний правитель.

The шанс купити Barroso Island прийшов вчотирнадцять років тому. Острів належить до заможливих британських сімей, які збираються продати його за $ 31,000, оскільки це було без використання. Він сказав, що він був правим для нього. У мене є тільки одна проблема: він не мав грошей.

Баррос намагався знайти бізнес-партнерів, але всі вони думали, що він був божевільний, бо він збирається витрачати багато грошей, щоб купити каву з печерою, без електрики і проточної води. Так він мав продати деяку нерухомість, додати його економію на гроші, а потім він зміг купити острів. Звісно, його сім'я і друзі теж думали, що він був божевільний.

517.67

Але Баррос був впевненим у його покупці, бо він знав, що він завжди хотів - необмежена свобода.

Після придбання острова Баррос вирушив на дипломатичний візит до губернатора Мадейра, який позбавлявся правителем сусідніх держав. У відповідь губернатор погрожував заперечувати його владу, якщо він повернув острів до держави. У відповідь Баррос просто встановлюється сонячна панель на острові, щоб створити власну електрику.

«Переповіді в майбутньому я в змозі малювати енергію з океану навколо мене. Я не живе в країні, але я тут багато. Щодня настає сім'я, і інші люди приходять щодня, тому що туристи можуть відвідати свою країну безкоштовно.

Веб-камера