Finn транслює своє життя, кожну хвилину, через веб-камеру

Не намагайтесь, будь ласка,

Blogger Ari Kivikangas буквально кладе своє життя на дисплеї - кожен хвилина він живе транслюється через веб-камеру. Але інші блогери намагаються зробити щось для того, щоб зберегти глядачів, а Арі не робить нічого подібного. Ніщо на всіх: немає зусиль, щоб здаватися цікавим. Саме тому більше і більше людей підписуються на канал на Ustream - приваблюють природність.

Ari Aka Cyberman стверджує, що це онлайн 24/7, крім рідкісних випадків, коли він лікується для епілепсії або витрачаючи час з подругою. І решта Арі знімає все, що він робить - виходить "Трюман шоу" в реальному житті. Арі чітко не піклується про те, що інші думають про нього.

«Я почав чотири роки тому. Я зроблю в домашніх умовах протягом трьох місяців. Я мав багато часу і нічого робити. Я епілептичний, безробітний, тому я завжди вдома. І я онлайн 24/7. й

р.

Арі вважає, що він унікальний завдяки своїй чесності. Він розповідає аудиторію про себе і своє життя:

«Я завжди скажу правду. Я не маю нічого втратити, тому що я нічого не втратив. Люди сміються на мене, тому я можу відчути торрент-файли наливати на мене.

Арі не подобається іншим відео, де люди говорять про себе, якщо вони вірні:

«Мостові люди просто жартують на камері весь час, нічого іншого. й

Ari тепер має 125 регулярних глядачів і понад 500 шанувальників Facebook. Він стверджує, що його життя в громадському житті не змінив його як людину. Зрозуміло, Арі вважає себе соковитим хлопцям:

«Я відкрита людина і мені подобається. Я завжди онлайн, на Facebook, чат-зали і все, що. Я маю власний чат. й

Арі також витрачає багато часу перегляду документів на YouTube. Його улюблений про Mark Zuckerberg: Зукерберг є одним із своїх героїв:

«Це програміст і хороший в своїй роботі. Що він зробив зі своєю соціальною мережею, дуже крутий і корисний. Він настільки насичений і я так бідний. й

Ви можете сказати, що це відходи часу, але він врятував життя Арі у лютому. Він залишився самотньою, і став На щастя, хтось дивився його онлайн і назвав швидку допомогу, які прибули хвилин пізніше і почали давати штучне дихання Арі.

«Це факт. Якщо я не був знятий, я загинув, лікар сказав. І хочу подякувати тим, хто закликав допомогти.

Веб-камера