7 Cruel Truths Ви повинні Accept Якщо ви хочете Succeed

Вам не сподобалося, але ви повинні покласти його, щоб перейти на

Часом є справедлива кількість доброї скорботності, щоб витягнути людей з свого існування дуба. Якщо ви хочете жити успішним життям, сьогодні ви повинні протистояти ці сім суворих прав.

1,1 км На могилі є місце, де ви закінчите життя, тому вам не сподобалося, що ви втратите. У будь-який момент чоловік, який живе на найсвіжіші. до Марк Твайн

Ви будете вмирати. Звичайно, ви можете регулярно харчуватися здоровими продуктами і вправами, щоб додати кілька років до вашого життя, але навіть тоді немає способу уникнути смерті. І так як стара леді з scythe ви не знайдете, як добре ви намагаєтеся втекти з неї, не думаєте, що це час, щоб зробити деякі амбітні речі, які ви завжди мріяли про це?

2,2 км «Світ є трагедія для тих, хто відчуває себе, але комедія для тих, хто думає». – Горас Валполе

Ви обробляєте дрібними речами. Добре, так, це погано, щоб пройти через болючий розлучення або втрату робочих місць, але ви повинні визнати, що такі речі, як це дуже дрібні, у порівнянні з громіздкою реальністю бідності та насильства, які є загальним місцем в інших країнах.

І так як позитивні дії завжди краще, ніж негативні думки, не ви думаєте, що це час, щоб виростити з неї все?

530694

3. «Реалтія» будується сміливими і міцними людьми, тому слід розбити правила частіше. Я не вірю, що уряд каже мені. Ніщо. Зеро, - Джордж Карлін.

Ти овець. Я знаю, що ви боїтеся з людьми, які можуть критикувати вас або поцікавити вас. Але навіть якщо нікому не зануритися на вухо прямо зараз, ви повинні визнати, що ви значно стежите за сценаріями, написаними іншими людьми.

Тільки ті, хто має відвагу походу до свого барабана, досягають значущих змін, не думаю, що час кинути книгу правила в вогонь?

4. У Попередження над болючими спогадами не буде йти в будь-яку точку, але ви можете боротися з ними. Важко забути біль, але це навіть важко пам'ятати добре. Щастя не залишає рубців, щоб показати. Миттєвий навчає нас практично нічого. до Хак Паланюк

Ви рабитеся до свого минулого. Ну, так, в житті, що перетворилося все, Але всі ці збої безглузді при перегляді контексту вашого існування.

Так як ваше майбутнє щастя визначається, як ви реагуєте на сьогодення, не думаю, що це час, щоб забути про минуле?

5. Умань Щоб бути пасивною сірістю - мертвий кінець, життя дається для виконання. Хто є щасливим, той, хто сміливо зіткнувся з усіма бурами життя і живих, або той, хто залишився на безпечному березі і просто існував?

Ви слабкі. Звичайно, це страшно витягнути себе з цього комфортного міхура, який ви створили для себе, але єдиний спосіб досягнення ваших сміливих цілей через сміливу дію. Побоюючись можливої невдачі знищить будь-яку хвилю, яку ви робите, перш ніж ви навіть починаєте, якщо ви берете на себе благно визначений ризик.

6. Жнівень Припустимо, що ви не знаєте, що ви не маєте значення, тому варто зупинитися на «Щасливість, коли ви відчуваєте себе без необхідності схвалення кожного. й

Вам подобається. Я знаю життя може бути самотніми без друзів, щоб висити, але дружба побудована на брехні не є свого роду відносин.

Ви повинні бути так багато щасливих, якщо ви зосередилися на істинних друзів, які дійсно цінують вас, тому не ви думаєте, що це час, щоб зупинити занепокоєння про всіх інших?

7. Про нас До того, як страшні речі є єдиним способом, щоб досягти успіху, тому покладаючи на ваш страх є кращим інтересом. Наш найглибший страх – це не те, що ми слабкі, але ми сильніша за її межами. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми попросимо себе, «Чому я буду блискучим, блискучим, талановитим, казковим?» Але хто тебе не буде? – Мар'яна Вільямсо

Ти без хребта. Звісно, важко подолати почуття гідності, але не існує іншого способу, щоб досягти чогось. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Чи не ви думаєте, що це час, щоб вичавити своє почуття гідності до останнього падіння?

Переклад статті Данила Валена

Веб-камера