Що робити?

Лео Бабаута про те, як знайти мотивацію і почати насолоджуватися письма

Публікуємо переклад статті одним з найпопулярніших американських блогерів, Лео Бабаута, напишіть як спосіб розробки ряду корисних навичок. Лео також надає поради щодо того, як знайти мотивацію та почати насолоджуватися процесом написання. Переклад Ольги Скрибеко.

Одна з речей, які змінили життя, була звичаюсь писати щодня.

Багато років Я був письменником, який написав з часу. Я не знайшов час для цього.

Після цього я почав блогати в січні 2007 року, і я написав багато з тих пір. Я пишу щодня.

Змінюється життя.

Я рекомендую писати кожен день всім, не тільки письменникам. Що важливо для написання кожного дня:

• Ви аналізуєте життя, ви помітите зміни. Це дуже цінний, тому що часто ми робимо щось без розуміння, чому, без того, як він змінює наше життя.
  • Ви зрозуміли, що ви зрозуміли, Думки і почуття є дуже неоднорідними подіями в чорних дірах наших розумів, але коли ви пишете, ви кристалізуєте ці думки, влаштуйте їх в логічному порядку.
  • Ви починаєте писати краще і краще. І письмо добре - це дуже корисна майстерність в нашому цифровому віці.
  • Ви розвиваєте можливість писати аудиторію (навіть, якщо аудиторія є однією особою), яка допоможе вам думати з перспективою (що з’явиться аудиторія). Саме коли починається магія, бо коли ви потрапляєте в думки своїх читачів, ви починаєте розуміти своїх колег, ваших клієнтів, ваших друзів краще. Ви навчаєте емпатію і ширше розуміння світу.
  • Ви навчитеся писати персуасивно – переконувати інших, щоб прийняти вашу точку зору – це допоможе вам покращити навички спілкування. Багато людей є небажаними, щоб змінити свої думки, коли вони відчувають, що хтось відчуває свою позицію, тому вони відключають і не хочуть слухати.
  • Нові ідеї прийдуть до вас весь час, тому ви можете вирішити дуже важливу проблему (де ви отримуєте нові ідеї?). Що таке рішення для цієї проблеми? Ідеї всюди! У людей, які ви поговорите, в ваших життєвих експериментах і пригодах, в яких ви читаєте онлайн, в журналах, кіно, музику, в нових компаніях. Коли ви пишете регулярно, очі широкі відкриті до цих ідей.
  • А коли ви пишете регулярно і поставте свої думки онлайн, ви повільно набираєте аудиторію, яку ви поділитеся і що ви можете допомогти їм. Для тих, хто будує свою кар’єру, для всіх, хто любить спілкуватися і знайти людей з схожими інтересами.
І це початокй Всі інші переваги та цінності, які ви можете отримати, написавши кожен день, я не можу вводити слова (смішний, правий?), це можливо, щоб випробувати його самостійно.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Написати себе щодняй Багато хто спробує писати кілька разів на тиждень або один раз на тиждень. Це занадто рідко, тому ви не звикли писати регулярно. «Я збираюся писати кожен день, не виняток!» Так приклейте до цього правила. Налаштуйте спеціальний час для написанняй Дуже важливо. Забронюйте трохи часу, інакше ви не почнете. Я раджу вранці, як ви можете, так що нічого не відволікає вас. Однак, якщо ви є остаточним і безвідкличним совам, то ніч буде добре, якщо ви отримаєте дуже втомлений. Почати невеликий.й Так, ви знали, що я сказав. Але це дуже важливо. Все, що ви повинні зробити, щоб почати писати кожен день, не писати 1000 слів або що-небудь. Шукаємо писати, скільки не важливо. Після того, як закладена звичаюсь, починайте писати більше. Почати зараз. Новиний Ви можете писати в блокнот або текстовий файл тільки для себе, але я дуже рекомендую почати блог. Отримайте безкоштовний обліковий запис на WordPress.com або Tumblr. Чому блог? Якщо ви регулярно записуєте, ви думаєте про те, що ви будете мати аудиторію, навіть якщо це невелике. Тексти пісень, а це означає: Це страшно, я знаю, але це зробити. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Зніміть все, що відволікає.й Письмені – майстри відволікання. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Видаліть все, що не прописується. Усі вкладки, електронні додатки та соціальні мережі. Просто напишіть. Це все, що потрібно розпочати. З часом ви навчитеся залучати до свого читача, оформляючи натхнення від своїх читачів, і в той же час, просто розпочати роботу.

Веб-камера