21 Принципи виховання дитини

Основні правила в несподіваній перспективі

Журнал Психології опублікували цікавий і корисний список коротко сформованих правил, які батьки повинні часто пам'ятати.

П'ятирічний Саша, сина читача психологій Ольга Журавська, йде до підготовчого класу американської школи. На місяць після початку занять Ольга отримала мемо від вчителя, написаного від імені дитини. Вона була здивована, переведена і надіслав її нам. Ми думаємо, що основні принципи освіти сформульовані тут, але в такому несподіваному вигляді. Що робити?

1,1 км Не псуйте мене, бо я знаю, що ви не повинні виконувати своє бажання.

2,2 км Не боятися бути прямими!

3. У Не дозволяйте мені використовуватися для шкідливих звичок. Від них буде навіть важко.

4. У Я не знаю, що мій погляд не має значення. В той час, як це, я починаю ще гірше. Ви повинні знати це.

5. Умань Не виправте мене перед іншими людьми. Я більш чутлива до інформації, коли ви робите один рядок.

6. Жнівень Не робіть мене, як мої помилки страшні злочини.

7. Про нас Не захистити мене від наслідків моїх дій Я повинен навчитися розуміти, що дія має протипоказання.

8. У Не варто звертати увагу на мій маленький напляск, іноді я просто хочу висити з вами.

9. Навігація Я не можу бути занадто скинути, коли я кажу вам, я не скажу вам, я відповідав свою владу.

10. Не повторювати його сто разів або я буду глухим.

11. Не робіть висипання обіцянок. Я розчарував, якщо це не зробити.

12. Не забудьте, що я не можу пояснити, як я відчуваю.

13.00 р. Не запитайте мене за правду, коли ви сердитися. З страху я можу випадково знезаражити вас.

14. Не буде непристойним, він зіпсує мене багато.

15.00 р. Не залишаємо на себе запитання. Я буду шукати відповіді на будь-який шлях, але десь ще.

16.00 р. Не кажіть мені мої страхи не важливі. Вони дуже важливі, вони зовсім не мали, і я отримую ще більше страшних, коли ви не розумієте.

17.00 р. Не варто претендувати, щоб бути досконалим і не помилятися. Я не вірю.

18 років Не думайте, що це означає вашу гідність до мене. Якщо ви не помилитеся, ви навчите мене робити те саме.

19.00 р. Не забудьте я швидко зростає. Вам доведеться перебудувати багато.

20. Не забороти мене експериментувати. Я не можу виростити без неї.

Будь ласка, зробіть знижку на цьому сайті.

21. Нарешті, пам'ятайте, що я не можу виростити, щоб бути щасливою людиною, якщо я не кохаю вдома. Але ви знаєте, що

Веб-камера