10 причин, чому деякі люди не в житті

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Воювати можна. Головне - зрозуміти, що корінь всіх неприємностей часто в собі. Найпоширеніша причина, чому деякі люди не роблять нічого, перераховані нижче.

1,1 км Вони не розуміють значення часу

«Що успішний підприємець знає, що час є більш цінним, ніж гроші.» – Річард Брансон

Втрати не цінують свого часу. Здавалося б, в будь-який час, і тому вони не мають можливості приділяти час будь-яким конкретним призначенням. Рік за рік вони роблять нові обіцянки самі, які ніколи не будуть зберігатися, тому що вони не турбують достатньо часу, щоб виконати ці обіцянки. Ми навчимо нас сказати «не» і розуміти, що виконання поставлених цілей є першим кроком до успіху в будь-якій області нашого життя.

2,2 км Ці цінності не відповідають їхнім цілям

«Це не складно приймати рішення, коли ви знаєте, що ваші значення є». – Рой Дісней

Чим важливіше ціль, тим вище він буде в ієрархії ваших цінностей, а тим більше замовлень і дисципліни будуть пов'язані з ним. Більш важливі цілі нижчі в ієрархії значень, і менша дисципліна і більше розладів пов'язані з ними. Помилки помилково плутають роботу з продуктивністю. Вони роблять все, але принести свої значення і цілі ближче разом. Запишіться на ваші щоденні цілі та стратегії для досягнення цих цілей. Це допоможе вам краще визначити значення, які найкраще підходять для ваших цілей.

3. У Вони ніколи не демонструють ініціативу

Люди думають, що успіх в одній області може компенсувати відмову в інших сферах, але це дійсно правда? Реальна ефективність вимагає балансу. – Стівен Ковей

Так що у вас є дегустація босів, і ви дійсно захопите свою роботу. Однак це не є підставою для роботи по рукавах. Ви оплачуєте, щоб піти там і зробити це право, і це універсальне право життя: ви отримуєте те, що ви кладете. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Втрата – це ті, які просто приймають погані результати. Щоб знайти ефективні методи, які допоможуть їм краще вивчити свої здібності. Це як студент: багато залежить від того, як ви розумні, але від того, наскільки добре ви готуєте і плануєте. Це, в свою чергу, змушує вас відчувати себе розумніше і призведе до великих результатів.

4. У У них є самообмеження

«Я те, що ви і що ви вірите.» – Oprah Winfrey

«Я не хочу вчитися,» або «Я не думаю, що я можу насправді запустити успішний бізнес». Вони кладуть себе в певній рамі, і вони відчувають, що це робить свою поведінку, але насправді це просто інший спосіб не робити нічого.

Позбутися від ідеї, що у вас є специфічний набір талантів і навичок для конкретних завдань, зупинити мислення, що ви не як смарт, так і для всіх інших. Життя вимагає, щоб зробити найбільш себе. Для себе і для інших.

5. Умань Вони хороші при виготовленні кусок.

«Якщо ви не можете це зробити, принаймні це добре.» – Білл Гейтс

Втрата завжди знайде причин і логіку, щоб пояснити, чому вони не можуть і чому вони не повинні. Іноді вони називають цю знежирючу звичку "просто бути реальним". Вони не мають уяви, і вони завжди знаходять способи заспокоїти, чому вони не повинні нічого робити, і чому вони не повинні навіть спробувати. Найкраще ліки для цього просто зупинити, і більше не дозволяйте розуму, щоб зробити викли.

6. Жнівень Не вистачає навичок зв'язку

«Ви можете легко судити чоловіка, як він лікує тих, хто не може нічого робити». – Йоган Вольфганг фон Готе

Втрата, як правило, не має соціального статусу.

І вони часто говорять про те, що "Нехай, принаймні я чесно." Вони не знають, як лікувати інших людей і, як правило, дуже схильні до небажаних причин.

Ви не знаєте, як просто сказати, що ви, коли вони компліментовані. Всі ці риси несуть, і не сприяють поліпшенню соціального статусу.

Ви не погоджуєтесь на людей, які ви хочете, щоб люди, які ви не знали або не погоджуєтесь з характером. Уміння говорити людям – це вміння, що мало хто навчився. Як зазначено вище, кращий спосіб дізнатися характер людини полягає в тому, щоб спостерігати, як вони заважають, коли вони стоять в дуже довгому рядку і закінчуються дуже бідним сервісом.

7. Про нас Вони кладуть речі в "довгу коробку"

«Тільки, що відкладена до завтрашнього дня, ви залишаєте на вмирання.» – Пабло Пікассо

І смішна річ, що втратити, як тягнути гумку. І вони нічого не виявляються з ним. Це приносить нам назад до точки не розуміння значення часу. Ці люди готові жити життя, яке завжди є одним днем. Вони живуть своїм життям, якщо вони мають інший. Варто розуміти, що ви починаєте вмирати з моменту, коли ви народилися, і що кожен день, наданий вам, є справжнім подарунком. Отже, за свою раду, в ці двадцять чотири години ви повинні зробити все, що ви можете, тому що ніхто не обіцяє вам, що ви будете бачити завтра.

8. У Вони не беруть активну дію.

«Чи щось сьогодні і ваше майбутнє буде вдячним.» – Лес Браун

Можливо, через простоту цього правила життя люди ігнорують ступінь наслідків, якщо це порушується. Втрата, як правило, відображають і залишають відбитки ніг в піски часу. Вони можуть говорити про велику гру і вони дійсно мріяли про це, але вони не мають відваги просто йти вперед. Стоп сниться про що відбудеться. Звісно, нічого не виправда з снятами, але варто застати і нарешті зробити щось.

9. Навігація Вони не переносять домішки

«Сонце без дощу робить пустелю» – Арабський доведений

Після того, як час був вівчарський хлопчик ім. Давида. Він не був воїном. І він не був великим. Він подивився на гігант і сказав: "Я збити тебе, а потім я зрізаю голову."

І це те, що він зробив.

Про те ж саме: вони настільки великі, що дозволяють їм з'явитися, і вони настільки сильні, як наша слабкість дозволяє їм бути. Не розуміючи це, вони занадто швидко, просто тому що речі стають різними. Вони хочуть троянди без гілочок, дітей без пологів і горщиків з золота в кінці веселки, але вони не можуть стояти невимушеності.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Не варто дарувати страхам, не боятися вводити незлічену територію, залишити зону комфорту і кинути виклик себе. У відчайдушних ситуаціях відвага народжується. В іншому випадку ви ніколи не знаєте, наскільки сильно ви є.

10. вони байдужі.

«Що ти не спекотний, але теплий, я побачу тебе з рота». – Виявлення 3:16

Так, є ті, які люблять сидіти на паркані. Вони не мають думки про те, що вони не можуть самостійно приймати рішення. Вони не знають, як зберегти смарт-бесіди, їх погляди дуже вузькі, і вони ніколи не говорять про те, що вони не пов'язані з чим вони знають. Вони байдужі до всього, і вони не роблять зусиль, щоб представити все. У всьому світі, сповненому дивовижних і цікавих речей, тільки вони знайшли спосіб, щоб отримати нудний. Індифера є німим вбивцем. Знайти щось, що дійсно зачаровує вас, і навіть якщо ви не платите за це, використовуйте свої здібності, як це призначено.

Веб-камера