Як зацікавити розмову

Передача свічок соціального чаттера в реальну розмову - арт

Люди часто «талак» один одному, але як часто це чаттер приносить будь-яку користь співрозмовникам? Більше і більше людей сьогодні не вистачає реальних, цікавих розмов, які приносять задоволення і переваги від спілкування. Але є кілька ефективних способів перетворити idle secular chatter в цікавий бесіду.1 Розширюючи дрібні деталі під час маленької розмови – це дуже хороший спосіб оцінити зацікавленість в темі і почати дійсно цікаве спілкування. Наскільки просто відповіли просте питання, як «Як ви?» розширюють свою відповідь на більш детальну інформацію про день. Наприклад, ви можете сказати, "OK!" Я на човні вранці і я відчуваю себе чудово. Якщо ви поділяєте трохи своєї історії, ви можете отримати одну з двох відповідей. Але це буде питання про те, як це було, або це буде щирим: "Дуже, круто"! Якщо ви хвилюєтесь про це, то це гарна причина продовження розмови. Якщо виходить, що співрозмовник не цікавиться цією темою, спробуйте знайти ще одну тему, яка більш підходяща 2. Ми любимо поділитися інформацією про себе, але для того, щоб потрапити в точку, де починається справжня розмова, важливо не тільки поговорити про себе, а й показати інтерес до співрозмовника. Як психологія Сьогодні ви можете зробити це різними способами. Наприклад, можна правильно слухати:

«Вечеря часто, коли ми зустрічаємо нову людину, ми намагаємося заповнити пауси і випереджати тишу з чатером про себе. Краще робити навпаки: слухайте спочатку і розмовляти менше. Звичайно, хтось повинен почати розмову, але якщо ви і ваш співрозмовник дійсно слухайте один одному і не хвилюйтеся про те, що сказати поруч, розмова буде порівнювати більш природно." Якщо у вас є хороша ідея того, що відбувається, ви можете використовувати цю інформацію, щоб запитати правильні питання. В цілому, запитуючи питання є відмінним способом перетворити невелику розмову в природну розмову. Просто переконайтеся, що Ваше питання актуально для теми, які обговорюються, і не спосіб змінити розмову до вас.3. Люди люблять поговорити про новини, і це простий спосіб перетворити нудну розмову в веселу розмову. І для того, щоб направити розмову в правильному напрямку, буде приємно познайомитися з кількома найбільш актуальними темами. Art of Manlines має просту формулу для винахідництва тем:

Якщо ви не знаєте людей, які ви йдете, подумайте про те, що вони, швидше за все, цікавлять їх. Наприклад, запитайте їх про унікальні особливості площі, в якому вони живуть ("Я бачив цікавий статуетку тут на шляху до міста"). Яка історія? Ознайомитися про компанію ці люди працюють за «Ще, ви будете розширюватися в Китаї найближчим часом – коли це буде?» Ідея полягає в тому, щоб використовувати кілька біт відповідної інформації, щоб зупинити нудну розмову і перетворити її в щось більш цікавим. й Відповідайте питання «Що робити» і «Як ви весело?» Що робити? Це швидкий спосіб міркування, як цікаво людина. Відповідь може бути простою (в залежності від того, де ви працюєте, звичайно). Але багато хто з нас відповісти на це питання трохи складніше. Іноді вона займає більше кількох слів, щоб описати роботу. Якщо важко описати свою роботу двома словами, то слід тримати готову історію, яка чітко ілюструє значення того, що ви робите. Те ж саме: «Як ви зазвичай весело?» Не просто скажеш: "Я збираюсь" Я хочу сказати щось цікаве про мій хобі: І я пішов на гору, і мав пікнік. Ми також побачили ведмедя, що ховається гірським кознем. Основна ідея полягає в тому, щоб всі ці вироки знайти щось, що підкаже співрозмовника, і перетворити тьмяну маленьку розмову в новому напрямку. Щоб знайти таку клітку, слід звертати увагу на тонкі сигнали, що надходять від співрозмовника, слухайте як він реагує, поділіть інформацію про себе, і дізнайтесь, коли співрозмовник дійсно зацікавлений.

Веб-камера