601
Він вирішив розбити вагітним коханцем, і після 9 місяців отримав сюрприз.
Життя непередбачувана! Так, звичайно, ми можемо планувати щось, і часто вдається досягти результатів. Але більшість людей знають, що неможливо передбачити всі скроні долі. А якщо ми говоримо про любовні відносини, то чекаємо на калідоскоп сюрпризів.
Протягом декількох років у шлюбі з італійською жінкою був одружений чоловік. вона була вагітна.
Він не хоче руйнувати свій старий шлюб. Так він запитав, що вона може повернутися до Італії, щоб таємно мати дитину в обмін на велику суму грошей. Він також сказав, що він переведе кошти до 18 років.
Домовленість жінки. І запитав його, як він знав дитину.
доб.4
Щоб врятувати себе публічність, він попросив її відправити листівку і писати Спагетті на ньому, коли дитина народилася. Після того, як вони сказали про те, що вона пішла до Італії.
І тепер це майже 9 місяців...
Одного разу він прийшов додому, де він зустрівся з дивовижною дружиною.
«Хоай», - сказала вона: «Ми отримали дивну листівку сьогодні. й
до Цікаво. Давайте мені бачити, що він сказав.
Моя дружина принесла картку. Вона переглядала його. І після прочитання декількох ліній він спочатку став білим, а потім здивився. Свою дружину поспішають допомогти йому. На підлозі з'явилася дивна листівка.
Вона сказала, спагетті, спагетті, спагетті, спагетті, спагетті, спагетті. Три з фрикадельками, два без. Будь ласка, надішайте соус.
Протягом декількох років у шлюбі з італійською жінкою був одружений чоловік. вона була вагітна.
Він не хоче руйнувати свій старий шлюб. Так він запитав, що вона може повернутися до Італії, щоб таємно мати дитину в обмін на велику суму грошей. Він також сказав, що він переведе кошти до 18 років.
Домовленість жінки. І запитав його, як він знав дитину.
доб.4
Щоб врятувати себе публічність, він попросив її відправити листівку і писати Спагетті на ньому, коли дитина народилася. Після того, як вони сказали про те, що вона пішла до Італії.
І тепер це майже 9 місяців...
Одного разу він прийшов додому, де він зустрівся з дивовижною дружиною.
«Хоай», - сказала вона: «Ми отримали дивну листівку сьогодні. й
до Цікаво. Давайте мені бачити, що він сказав.
Моя дружина принесла картку. Вона переглядала його. І після прочитання декількох ліній він спочатку став білим, а потім здивився. Свою дружину поспішають допомогти йому. На підлозі з'явилася дивна листівка.
Вона сказала, спагетті, спагетті, спагетті, спагетті, спагетті, спагетті. Три з фрикадельками, два без. Будь ласка, надішайте соус.
Він врятував своїх друзів, покриваючи гранату. І пережили.
Неймовірна трансформація дівчини після ринопластики