535
На перший погляд це нормальна татуювання. Але я не хочу, щоб мій ворог, який за ним прихований. . й
Храм може бути болючою пам'яткою для відпочинку ваших подій, які вам хотілося б відірвати від пам'яті один раз і назавжди. Саме тому татуючому художнику Флавії Карвальго вирішив зробити щось про це. Її фотопроект, A Pele da Flor, прагне допомогти жінкам, які пережили жахи домашнього насильства. Flavia займається татуюваннями безкоштовно протягом 2 років для тих, хто має рубці з кульок, пасових ран, а також рубців після мастектомії. Татуювання художника з одним ручним рухом перетворює потворні шари в щось красиве.
Flavia має студію в Бразилії. «Я почав цей проект вже недавно. Я не мав ідеї, що він буде рости так популярним. Ідея прийшла до мого розуму досить випадково, Карвало каже.
Одного разу клієнт прийшов до мене, хто хотів приховати рубець на животі.
«Я був в нічному клубі, коли хлопець підійшов її. Починав зволоження. Дівчинка відштовхнула його, після чого юнака захопила її ножем. й
589226
Коли клієнт бачив готову роботу, вона була в сім'ї неба.
743350
Але одна історія стр... Я мав 17-річну дівчину, яка побачила старшого хлопця. Поганий чоловік сказав мені, що він постійно б'є її і кинув її в будь-який спосіб, Flavius передає свої спогади.
«Я хотів розбити з ним. Хлопець поставив її на дату, а потім збити її вгору, захопивши її кілька разів і ріпакував її. й
Flavia Carvalho також татуювання жінок, які пройшли мастектомію.
І це татуювання було зроблено на сцені рани кулі.
Немає слів. Я думаю, що робота Flavia Carvalho буде тишу всіх супротивників татуювання. Як ви можете побачити, татуювання може бути не тільки змою, але і необхідною прикрасою. Поділіться цими незвичайними роботами з друзями.
www.facebook.com/fla.tattoo/timeline
Flavia має студію в Бразилії. «Я почав цей проект вже недавно. Я не мав ідеї, що він буде рости так популярним. Ідея прийшла до мого розуму досить випадково, Карвало каже.
Одного разу клієнт прийшов до мене, хто хотів приховати рубець на животі.
«Я був в нічному клубі, коли хлопець підійшов її. Починав зволоження. Дівчинка відштовхнула його, після чого юнака захопила її ножем. й
589226
Коли клієнт бачив готову роботу, вона була в сім'ї неба.
743350
Але одна історія стр... Я мав 17-річну дівчину, яка побачила старшого хлопця. Поганий чоловік сказав мені, що він постійно б'є її і кинув її в будь-який спосіб, Flavius передає свої спогади.
«Я хотів розбити з ним. Хлопець поставив її на дату, а потім збити її вгору, захопивши її кілька разів і ріпакував її. й
Flavia Carvalho також татуювання жінок, які пройшли мастектомію.
І це татуювання було зроблено на сцені рани кулі.
Немає слів. Я думаю, що робота Flavia Carvalho буде тишу всіх супротивників татуювання. Як ви можете побачити, татуювання може бути не тільки змою, але і необхідною прикрасою. Поділіться цими незвичайними роботами з друзями.
www.facebook.com/fla.tattoo/timeline
Це, мабуть, перша і остання сімейна фотосесія з новонародженою дочкою. Шивер!
23 фотографії модистів з московського метро. Не пропустіть їх!