Це три хвилини відео краще, ніж весь Interstellar!

Люди все ще дуже обережні для вивчення простору. Ми запускаємо космічних апаратів для вивчення далеких планет, але ми війни відправляємо справжні дослідники, які далеко. Звісно, один день ми будемо мати ресурси і відвагу до цього. І це те, що шведський режисер і аніматор Eric Wernqvist зняв свій короткометражний фільм «Бандери».

Фільм з часом всього три і пів хвилини показує нам фантастичні пейзажі різних планет, проти яких можна побачити дослідники з Землі. Ці приголомшливі види дійсно захоплюючі. І, незалежно від того, як вони дивляться, я хочу, щоб вірити, що людство дійсно чекає такого майбутнього.

Як звучать серії фільму, крім фонової музики, використовувався голос відомого американського астрофізика Карла Сагана, записаного в 1994 році, коли він прочитав витяг з книги «Pale Blue Dot». Як ви можете побачити, що ця точка відноситься до планети Земля з точки зору космічного мандрівника, який дуже далеко від його будинку.

Слова та бачення Sagan для майбутнього чудово накладаються на відео. Я повинен сказати, що цей вчений одночасно зробив багато, щоб забезпечити, що вчені могли отримати відповіді на кількість питань про простір. До речі, ви можете подивитися популярну наукову телевізійну серію Cosmos, яка була випущена в США на початку 80-х років, і був знятий під керівництвом Карла Sagan. У наш час було створено сейкел до цього телевізійного серіалу «Космічна: Космічна і часова», але в ньому розміщено інший астрофізик – Neil DeGrasse Tyson.

Під час створення фільму Wanderers, Eric Vernquist не тільки дали безкоштовної смоли своїй уяві, але й використовували безліч наукових матеріалів і фото планет з офіційного сайту НАСА. У відео ви також побачите технології, які вчені працюють протягом багатьох років, такі як ліфт на Марсі, і багато іншого. Як фантастично, як це звучить, це гарно і варто витрачати три хвилини вашого життя на цьому відео. Довірте мене, ви не пошкодуєте.