Це незвичайне собака! Її історія зробила мій серцебиття з смарагою.

Два роки тому собака назвала Маша вперше в лікарні з його власником. Він був маленьким хворим, але нічого серйозного був застрахований. Однак здоров'я скоро погіршився і загинув через рік. Але собака не могла вірити.

Ось в лікарні Маша виглядала її майстер в оці за останній раз.

Собака не могла забути свого майстра, бо він любив його так багато. й

Собака вирушила в стаціонарний щоденно протягом року, місце де вона остання побачила її власнику. Він не мав надії на зустріч. Увечері тварина залишилася на охорону будинку майстра.

Як правило, очі собак сяють з щастям і виглядають тільки злегка присмажені, коли вони збираються іграшка або не дають бажаної делікатесності. Але є так багато болю в очах собаки, що ваше серце усаджує, коли ви дивитесь на них.

Багато людей спробували взяти будинок Маша. Але кожен раз вона побігла і знайшла себе біля дверей лікарні, де вона побачила її майстер за останній час.

Згодом Марія дізналася про весь район. Допускається собака в госпітальному лобі і працівникам здоров'я. Вона стала символом вірності і істинної любові.

Якщо тільки люди були вірними і лояльними, як це собака! Історія Маша знову доводить, що тварини іноді показують більше емоцій, ніж люди. У нас є багато вчитися.