Дружина попросила чоловіка взяти іншу жінку на дату. Це була найкраща, що вона могла зробити.

Історія цього чоловіка дуже красива і дотик. Він вирішив поставити його в Інтернеті, щоб дати нам знати, що любов дійсно є. Ми вирішили перевести цей чудовий текст для вас.

Я живаю протягом 21 років, я хочу сказати мені щось важливе. Вона бажала мене взяти іншу жінку в ресторан, а потім на кіно. Вона сказала: "Я люблю тебе, але я знаю, що ця жінка любить тебе, теж, і я хочу, щоб вона могла провести час з вами." Дружина попросила чоловіка взяти іншу жінку на дату. Це була найкраща, що вона могла зробити.

Ще одна жінка була мамою. Протягом 19 років після смерті батька вона проживала самостійно, і я рідко побував її через свою роботу і моїх трьох дітей.

Щойно я зробив те, що моя дружина попросила мене зробити. Я запросила маму в ресторан і кіно.

«Що відбулося? Вона запитала мене. "Ви впевнені, що ви знаєте?"

"Я думав, що це буде чудово витрачати час на вас, - Я відповів. "Я тебе і мене."
«Я люблю». й

Так в п'ятницю після роботи я забрав її в домашніх умовах. Я був трохи нерва, тому що він був довго. Вона мала її волосся ріже і зносила ту ж саму сукню вона носила на її останню весільну ювілей. Її посмішка зробила її виглядати як ангел.
"Я показав друзям, що я збираюся в ресторан з сином на ніч, і всі вони були вражені, - сказала вона, як вона потрапила в машину. «Я чекаю, щоб розповісти вам, як я провів ніч!»

А ось в ресторані не дуже розкішний, але досить затишний. Моя мама приймала руку, якщо вона була першою жінкою. На столі я почав читати меню, оскільки її зірка запобігала її читанням дрібного друку. Як тільки я закінчив читання перекусу, я виглядав і побачила її погляд на мене з посмішкою. “Коли ви були дитиною, я повинен прочитати меню”, - сказав він. "Привіт, то це час для вас, щоб відпочити і дати мені подякувати вам за те, що я відповів.
У нас була вечеря і була приємна бесіда — нічого особливого, тільки кожен поділився новинами з життя. В результаті ми говорили так багато, що ми забули про фільм. Але ми не шкодуємо, що ми пропустили. Коли я був водіння мами будинку, вона сказала, що вона не розуміла мене знову, але тільки якщо я пообіцяв, що вона буде запросити мене наступного разу. Я погодився.

"Що ж ваша дата?" запросив, коли я отримав додому. "Фін. Уявлявся, що я міг би уявити. й

...

Я ніколи не зумів тримати свою обіцянку, щоб дозволити мамі запросити мене в ресторан; через кілька днів вона загинула серцевої атаки. Це сталося так швидко, що ніхто нічого не може зробити.

Через кілька тижнів я отримав конверт з копію облікового запису ресторану, який я отримав мами. Замітка була акуратно прикріплена до вексельної заяви: "Я оплачується цей рахунок заздалегідь." Я не був впевнений, що я можу піти з вами, але будь-яким чином, я платив за два, ви і дружину. Ви ніколи не розумієте, як важлива ніч мені. Я тебе люблю, син.

У цей день я дізнався, як важливо, щоб дізнатися нашу любов і провести час з нашою сім'єю і тим, хто піклується про себе. Тому що дуже важливо, ніж любов. Дружина попросила чоловіка взяти іншу жінку на дату. Це була найкраща, що вона могла зробити.

3610Р. 4200Р.

Дружина попросила чоловіка взяти іншу жінку на дату. Це була найкраща, що вона могла зробити.

Дружина попросила чоловіка взяти іншу жінку на дату. Це була найкраща, що вона могла зробити. р.

8854854