Це нескінченно торкнувшись історія буде робити вас кри правою на робочому місці

Бен і Алі Нанері займався 2009 року. На жаль, в 2011 році Алі померла від раку легенів, залишаючи Бен з дочкою Оливія. Повинний батько, вирішив продати будинок і переїхати на інше місце. Нарешті, для того, щоб мати яскраві спогади своєї матері, він вирішив оформити фотосесію, відтворити свої весільні фотографії з Оливією.

Я не хочу, щоб люди бачити біль і втрати в цих фотографіях. Навпаки, з цими фотографіями ми хотіли розповісти всім про любов, говорить Бен.

Це нескінченно торкнувшись історія буде робити вас кри правою на робочому місці р.

Це нескінченно торкнувшись історія буде робити вас кри правою на робочому місці р.

У будинку, де почався її життя. Це нескінченно торкнувшись історія буде робити вас кри правою на робочому місці

Нагадуємо мене про підготовку до свята. Olivia виглядає як мама. Це нескінченно торкнувшись історія буде робити вас кри правою на робочому місці

3610Р. 4200Р.

Цей ангел маленька дівчина називає мами. Це нескінченно торкнувшись історія буде робити вас кри правою на робочому місці

Під час фотосесії Олівії перо впав на долоню. Мелані вірить, що цей знак дочки дається Алі.Це нескінченно торкнувшись історія буде робити вас кри правою на робочому місці

Бен грає свою дочку на весілля. 2408061

«Що відбувається в нашому житті, Olivia дізнається, що є місце, де я був щасливою людиною в світі, але не вперше», - Ben.Це нескінченно торкнувшись історія буде робити вас кри правою на робочому місці