Що милий момент, коли маленька собака настільки насичена, ніж ви.

Роза Енн Боласний, заможливий Нью-Йоркер, включений її солодовий ляпас у неї. Згідно з документом, собака назвала Bella Mia (Bella Mia) після смерті своєї господині отримає щорічно 100 тис. дол., згідно Нью-Йорка Post.

На Боласні ляпас замінив її дочку, яка вона ніколи не мала. «Белла Мія використовується для великого життя і я хочу переконатися, що після моєї смерті нічого не змінить її життя», - сказав він 60-річний.

lapdog має власну спальню з двоспальним ліжком, а також гардеробною, яка має більш ніж тисячі нарядів, а також аксесуари, в тому числі алмазний дідем, ноти Щоденна пошта. Обіди ляпаси на одному столі з коханкою, а при поході в п'ятизіркові ресторани.

Боласні відзначили, що її два сини підтримали рішення для забезпечення комфортного існування клаптогу. «Мої діти дорослі і успішні люди, не потрібні мої гроші. Побачити, як щасливий чоловік і я зробив Bella Mia, вона додана.

Белла Міа, яка виграла велику кількість собак, не може стати рекордом серед тварин, які залишили спадщину. Найбагатша собака в США була білою клаптоговою назвою Trouble, яка спадала $12 млн у 2007 році після смерті свого власника, мільярдера Leona Helmsley.

У червні 2008 року в Манхеттенському суді замовили 10 млн дол., щоб прийняти з собаки і пожертвувати на благодійність. Trouble помер в Червень 2011.