Що милий момент, коли маленька собака настільки насичена, ніж ви.

Роза Енн Боласний, заможливий Нью-Йоркер, включений її солодовий ляпас у неї. Згідно з документом, собака назвала Bella Mia (Bella Mia) після смерті своєї господині отримає щорічно 100 тис. дол., згідно Нью-Йорка Post.Що милий момент, коли маленька собака настільки насичена, ніж ви.

На Боласні ляпас замінив її дочку, яка вона ніколи не мала. «Белла Мія використовується для великого життя і я хочу переконатися, що після моєї смерті нічого не змінить її життя», - сказав він 60-річний. Що милий момент, коли маленька собака настільки насичена, ніж ви.

lapdog має власну спальню з двоспальним ліжком, а також гардеробною, яка має більш ніж тисячі нарядів, а також аксесуари, в тому числі алмазний дідем, ноти Щоденна пошта. Обіди ляпаси на одному столі з коханкою, а при поході в п'ятизіркові ресторани.

Боласні відзначили, що її два сини підтримали рішення для забезпечення комфортного існування клаптогу. «Мої діти дорослі і успішні люди, не потрібні мої гроші. Побачити, як щасливий чоловік і я зробив Bella Mia, вона додана. Що милий момент, коли маленька собака настільки насичена, ніж ви.

Белла Міа, яка виграла велику кількість собак, не може стати рекордом серед тварин, які залишили спадщину. Найбагатша собака в США була білою клаптоговою назвою Trouble, яка спадала $12 млн у 2007 році після смерті свого власника, мільярдера Leona Helmsley.

У червні 2008 року в Манхеттенському суді замовили 10 млн дол., щоб прийняти з собаки і пожертвувати на благодійність. Trouble помер в Червень 2011.