511
У 40 років вона не посміхалася, тому вона не має зморшок!
В останні 40 років, щоб зберегти її молодий. Логіка Tess проста, чим менше посмішок, тим менше зморшок на обличчі. Так Tess задовольнив себе ін'єкції ботокса, зберігаючи свою молодість більш природним способом, сплачуючи досить високу ціну для неї. Вона звучить, як повна ступеність і життєрадісна, але жіночий молодий зовнішній вигляд доводить інакше.
Господиня Християн не позбавлена гумору, але попередню 40 років вона стверджує, вона витрачала без єдиного посмішки.
9-річний Tess Christian (праворуч) з її другом Jane Wintner в 1982
23-річної Деси (ліворуч) в 1985
Цасс каже, що вона мала моменти в житті, коли вона була буквально омолоджена, коли вона одружилася, і коли вона мала дитину, але всі ці моменти вона жив з спокійним обличчям.У зв'язку з незвичайною ідеєю, друзі Тесса звернулися до неї "Мона Ліза".
23-річної Дати в 1985
12523.
36-річної Дати у 2001
Жінка каже, що вона навчалася контролювати свої м'язи обличчя, щоб зберегти її молоді довше. Tess вважає, що цей метод є більш природним, ніж
43-річний Дати з 16-річною дочкою Stevie
Це те, що 50-річний Tess Крістіан виглядає як сьогодні. Я повинен визнати, що вона виглядає дуже добре, але до мене, вона оплачується занадто високою ціною.
Господиня Християн не позбавлена гумору, але попередню 40 років вона стверджує, вона витрачала без єдиного посмішки.
9-річний Tess Christian (праворуч) з її другом Jane Wintner в 1982
23-річної Деси (ліворуч) в 1985
Цасс каже, що вона мала моменти в житті, коли вона була буквально омолоджена, коли вона одружилася, і коли вона мала дитину, але всі ці моменти вона жив з спокійним обличчям.У зв'язку з незвичайною ідеєю, друзі Тесса звернулися до неї "Мона Ліза".
23-річної Дати в 1985
12523.
36-річної Дати у 2001
Жінка каже, що вона навчалася контролювати свої м'язи обличчя, щоб зберегти її молоді довше. Tess вважає, що цей метод є більш природним, ніж
43-річний Дати з 16-річною дочкою Stevie
Це те, що 50-річний Tess Крістіан виглядає як сьогодні. Я повинен визнати, що вона виглядає дуже добре, але до мене, вона оплачується занадто високою ціною.
Перший рік свого життя пекло, а потім сталося диво.
Ви будете дивуватися, коли ви усвідомлюєте, що це означає.