10+ Історії про дітей, які отримують кровопостачання у своїх житті

Діти - квіти життя. Маленькі рожеві ангели, які роблять те, що вони грають і посміхаються. Але як вони вдається бути так хрещеними іноді? Чому, після деяких своїх фраз, чи замерзає кров у венах?

Зображення дитини широко використовується в кіноіндустрії, щоб зробити жахівські фільми ще більш жахливими.

Так що таке лякування про дитину? А де в своїх яскравих головах з'являються такі думки?

Ознайомитися з цими історіями, які їх батьки і поруч з кінцем, розповідають про своїх дітей, і розгляньте, що вони не можуть бути настільки невинними після всього.

1,1 км Мій найкращий друг Lena загинув під час вагітності. Коли вона була 3 роки, вона сміється на що-небудь. Я запитав, що було настільки смішним, до якого вона відповів, що Aunt Lena був грати з нею і зробити смішні обличчя.

2,2 км Коли мій дитина був 4 роки, ми дивилися документально про титан. Одна сцена показує котельню. А потім син сказав: "Це все неправда тут - котли були на цьому боці, і я стояв тут." Ось чому я не схожа на воду.

3. У «Не хвилюватися, мама, не вбивати тебе. й

4. У Коли мій брат був маленьким, він використовувався, щоб претендувати, як янголці розмовлялися з ним. Одного разу чула його мама, "Я не можу вбити його, він мій єдиний тато".

5. Умань Одного разу наш маленький син потрапив в ліжко і почав кричати. Коли ми попросили, що сталося, він сказав велику жирову людину з кривавим отвором в його голові, намагаючись зануритися через вікно.

6. Жнівень У день, коли я допомагала мені дочку, вона почала сміятися. Коли я попросив її, чому вона була веселою, вона сказала, що вона сміється на чоловіка. Я сказав: "Що людина?" "Це, з змії навколо шиї", - сказала вона, вказуючи до шафи. Я повернувся, але не бачив нікого. Тепер я боїюся дізнатися історію будинку, бо у мене є підозри, що хтось може повісити себе в цьому шафі.

7. Про нас Я роздягнув плечі шкіру, яка піднялася, тому що я був так спалений на сонці. Дочка попросила її надати їй шматочки шкіри, щоб вона могла поставити їх в банку і зберегти їх. Дитина сказав, що вона зробить мами маскою після того, як я помер, щоб я завжди був там. 344192

8. У На ніч нехай мій трирічний син в ліжко, мій чоловік не був додому. І я з'їду тебе!

9. Навігація Мій маленький брат мав явний друг, названий Роджером, який жив під столом у нашій вітальні з дружиною і 9 дітей. Він пішов на три роки, поки один день брат повідомив нам, що Роджер вже не з нами - він зстріляв себе і його сім'ї.8824947р.

10. Я трирічний син не міг потрапити на сніданок. Коли я запросив його, якщо він добре спить, він відповів, "Бад, діда Берд тримав мене в ніч, він шпигував мій пальці." Дідусь Берд, наш тато, помер до народження дитини, тому він використовував, щоб прокидати мій брат і я вранці.

11. З трирічного віку мій син розповідає про те, що життя у батьківській кімнаті. Я запитав, що цей монстр виглядав так, і я отримав відповідь, що він не мав обличчя.

12. Одного разу я поставила свою дворічну дочку до ліжка і вона сказала мені, "Добрий, Дад". Я сказав, що це було право сказати гарну ніч, не добрим, до якого вона відповіла, "Не, цей раз добре."

13.00 р. Одного разу мій маленький син сказав мені: «Мама, я люблю тебе так багато, щоб я хочу відірвати голову і перенести його навколо мене, так що я завжди можу подивитися на тебе. й