Мама Lets Її Син Виберіть Її Плаття для тижня

Як правило, діти одягаються батьками, тому що краще знати, що дитина буде комфортно і в якому одязі він не буде холодним або гарячим. Але чому б не переключити ролі і дати дитині відчути себе стилистом і вибрати наряд для мами? Літній Bellessa, акторка і блогер, просто це, даючи їй 3-річний син Rockwell можливість вибрати наряди на тиждень. Ви думаєте, що Rockwell вдалося додати скручування до свого образу матері? Мама Lets Її Син Виберіть Її Плаття для тижня

День 1Мама Lets Її Син Виберіть Її Плаття для тижня 12

Все було дрібно, поки мій син вказував його бежевим каблуком взуття.

День 2Мама Lets Її Син Виберіть Її Плаття для тижня

«Це, мабуть, мій улюблений день. Горохові легінси добре пішли з коханою футболкою Міккі.

День 3Мама Lets Її Син Виберіть Її Плаття для тижня

«Я був трохи сором'язливим, коли я пішов, щоб зробити мої ранди, але знову, до мого сюрпризу, я не отримую жодного образу з боку». А я припинив жінку, щоб сказати, що вона любила мої шкарпетки!

День 4Мама Lets Її Син Виберіть Її Плаття для тижня

«Ця наряда була дещо складною. Він взяв три сорочки для мене ... це все. «Мом не може йти поза без жодного штани», - пояснив мій син. «Як ми займаємо пару штанів замість одного з таких сорочок?» »Мама Lets Її Син Виберіть Її Плаття для тижня

Він також витягував дві пари взуття з моєї шафи. Я не думаю, що він зрозумів, що вони були двома різними парами.

День 5Мама Lets Її Син Виберіть Її Плаття для тижня

Ця футболка була обрана, тому що вона має стрілкові конструкції і Rockwell любить стрілки. Він дивився на штани, які також мали стрілки, але йому довелося поселитися на пару джинси. «Так само витягнув одну гумову завантажувач і коричневе завантаження. Він дивився на них і сказав: «А вони однакові? й

Мама Lets Її Син Виберіть Її Плаття для тижня