Мама Lets Її Син Виберіть Її Плаття для тижня

Як правило, діти одягаються батьками, тому що краще знати, що дитина буде комфортно і в якому одязі він не буде холодним або гарячим. Але чому б не переключити ролі і дати дитині відчути себе стилистом і вибрати наряд для мами? Літній Bellessa, акторка і блогер, просто це, даючи їй 3-річний син Rockwell можливість вибрати наряди на тиждень. Ви думаєте, що Rockwell вдалося додати скручування до свого образу матері?

День 1 12

Все було дрібно, поки мій син вказував його бежевим каблуком взуття.

День 2

«Це, мабуть, мій улюблений день. Горохові легінси добре пішли з коханою футболкою Міккі.

День 3

«Я був трохи сором'язливим, коли я пішов, щоб зробити мої ранди, але знову, до мого сюрпризу, я не отримую жодного образу з боку». А я припинив жінку, щоб сказати, що вона любила мої шкарпетки!

День 4

«Ця наряда була дещо складною. Він взяв три сорочки для мене ... це все. «Мом не може йти поза без жодного штани», - пояснив мій син. «Як ми займаємо пару штанів замість одного з таких сорочок?» »

Він також витягував дві пари взуття з моєї шафи. Я не думаю, що він зрозумів, що вони були двома різними парами.

День 5

Ця футболка була обрана, тому що вона має стрілкові конструкції і Rockwell любить стрілки. Він дивився на штани, які також мали стрілки, але йому довелося поселитися на пару джинси. «Так само витягнув одну гумову завантажувач і коричневе завантаження. Він дивився на них і сказав: «А вони однакові? й